Başbakan Tayyip Erdoğanın Annesi vefat etmiş ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
utanmasanız göbek atacaksınız gerçekten çok yazık insanlık bu değil.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin.
Iyinin kötünün hesabi artik yaradanla.
Bize düsen rahmet dilemek.
Yani yazilarimiza biraz çeki düzen verelim arkadaslar.
Lütfen.

başbakana zerre kadar sevgi ve saygı duymamakla birlikte katılıyorum. hesap artık kullarla değil yaradanla:cat:

Allah rahmet eylesin.

Bize düsen rahmet dilemek.

Ben kimse için üzerimde öyle bir yük, görev, düşkünlük hissetmiyorum yanlız...?

Kimse de sinirlenmesin, bu konunun buraya açılması zaten hata. Burada şehit yakını birisi olsa(şahsen ben öyle olsaydım) ve kendini tutamasa bu olanların üzerine, hiç kimsenin gık demeye hakkı yok. Yok annesiymiş, yok dayısıymış... RTE nin lafının geçtiği birçok yerde çeşitli tepkiler ile karşılaşılacağı bellidir, bunların tüm sebebi de kendisidir. Eğer burada birleri annesine bile laf söylüyorsa bunun tek suçlusu kendisidir. Ne ekerseniz onu biçersiniz arkadaşlar. Kahve ağzıyla konuşup, milleti azarlayıp, arapça tabirler ile müslüman geçinenlere yaranmaya çalışarak ben halkın içindenim diye pirim yapmaya çalışırsan, birileri de kahve ağzıyla ölmüş annene laf söyler, olacağı da budur...

annesine allah rahmet eylesin ama acısını paylaşmıyorum hatta tayyip'i böyle üzüntülü görmek hoşuma bile gitti üzülebileceğini görmüş oldum!

Bu vatanın hayatta hiçbirşey görmemiş kız arkadaşı bile olmamış toplum ve çevre tarafından horlanmış evlatları 20 yaşında kara toprağa girip annesi ve babası tarifsiz acılar içinde kalırken Erdoğanın ("Askerlik yan gelip yatma yeri değildir" ve "Sayın öcalan aldığı KELLELERİN hesabını veriyor" demesi yetmezmiş gibi) yarattığı sermayenin sonradan görme çocukları 400-500bin tl lik arabalarla geceleri eylence kuluplerinden karı kaldırıyor yemediği nane kalmıyor..

Sonrada recep bey ciğerim yanıyor diyor. Yersen:)

Daha da bişey demem.

yanlışa doğru ile karşılık vermek bir erdemdir eğer insanlığımızı kaybetmediysek bu erdeme sahip olmamız gerekir... Yazılıp çizilenlerde herkes kendince haklı.. Evet tayyibi günahım kadar sevmem ama burada mevzu ne terör ne ekonomi ne de başka birşey... Burada mevzu birinin annesini kaybetmesi.. Evladın artık sonsuza kadar annesini göremeyecek olması.. Belki şuan yazdıklarım bile size duygu sömürüsü gibi gelenler olacak.. Ancak onlarında dediklerimi anlaması için hayatlarında canını yaktığınız bir insanın tutupda anneniz vefat ettiğinde arkanızdan yahut yüzünüze karşı oh iyi olmuş demesi ne kadar insani değilse bu durumda öyle işte..

Bunları ne halkın arasındanmış gibi görünmek için yazıyorum ne de insanların beni taktir etmesi için.. Benim tek amacım çevremde gördüğüm yanlış ve hataları belirtmek ve uyarmak.. Bunun altında da başka sebepler aramayın..

Allah rahmeteylesin yakınlarına sabırlar ve akıl fikir nasibetsin..

bazı yazılanları görünce acaba nerdeyim diyorum...
anne sizin leteratürünüzde ne anlama geliyor bilmiyorum ama bizim için baş tacı...
ve biri annesini kaybetmiş hala zırva şeklinde yorum yapıyorsunuz...
yazıklar olsun...
ne söylesek boş...
adam kalkmış üzülmesini görünce seviniyorum diyor..
bu hangi vicdana sığar orasını varın siz düşünün...
böyle bir yoruma ne desek boş....

bazı yazılanları görünce acaba nerdeyim diyorum...
anne sizin leteratürünüzde ne anlama geliyor bilmiyorum ama bizim için baş tacı...
ve biri annesini kaybetmiş hala zırva şeklinde yorum yapıyorsunuz...
yazıklar olsun...
ne söylesek boş...
adam kalkmış üzülmesini görünce seviniyorum diyor..
bu hangi vicdana sığar orasını varın siz düşünün...
böyle bir yoruma ne desek boş....

Yorma kendini abim. Burda birşey yarıştırmanın manası yok. Biz kim olduğuna bakmadan cenazeyede gireriz o mühim değil. Üstümüze düşen görevi yerine getiririz. Bazı arkadaşlarda bu tip laflar edip insanın canını sıkıyor. Düşmanın bile olsa böyle günde tutup böyle birşey söylemezsin. Herkesin yetiştiği ortam farklı kendinle bir tutamazsın ki. Dediğin doğru ne desek boş. Sana aynen katılıyorum.

Yorma kendini abim. Burda birşey yarıştırmanın manası yok. Biz kim olduğuna bakmadan cenazeyede gireriz o mühim değil. Üstümüze düşen görevi yerine getiririz. Bazı arkadaşlarda bu tip laflar edip insanın canını sıkıyor. Düşmanın bile olsa böyle günde tutup böyle birşey söylemezsin. Herkesin yetiştiği ortam farklı kendinle bir tutamazsın ki. Dediğin doğru ne desek boş. Sana aynen katılıyorum.
eyvallah kardeşim doğru dersin....

Site yöneticileri en ufak bir hakaret yazısında konuları kilitlerlerken bu konuya nasıl seyirci kalıyorsunuz bir türlü anlam veremiyorum.Düşünce özgürlüğümü o zaman çok şey yazarım buraya haberiniz olsun.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ulan birde bana Allahtan korkmaz derler :)

Super Moderator
Siyasete kayan ve kırıcı olmaya doğru giden yorumlar yüzünden konu kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar