Allah rahmet eylesin.
Iyinin kötünün hesabi artik yaradanla.
Bize düsen rahmet dilemek.
Yani yazilarimiza biraz çeki düzen verelim arkadaslar.
Lütfen.
:cat::cat::cat::cat:
Allah Rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin.
Lütfen.
Allah rahmet eylesin.
Lütfen.
annesine allah rahmet eylesin ama acısını paylaşmıyorum hatta tayyip'i böyle üzüntülü görmek hoşuma bile gitti üzülebileceğini görmüş oldum!
Bu vatanın hayatta hiçbirşey görmemiş kız arkadaşı bile olmamış toplum ve çevre tarafından horlanmış evlatları 20 yaşında kara toprağa girip annesi ve babası tarifsiz acılar içinde kalırken Erdoğanın ("Askerlik yan gelip yatma yeri değildir" ve "Sayın öcalan aldığı KELLELERİN hesabını veriyor" demesi yetmezmiş gibi) yarattığı sermayenin sonradan görme çocukları 400-500bin tl lik arabalarla geceleri eylence kuluplerinden karı kaldırıyor yemediği nane kalmıyor..
Sonrada recep bey ciğerim yanıyor diyor. Yersen![]()
bazı yazılanları görünce acaba nerdeyim diyorum...
anne sizin leteratürünüzde ne anlama geliyor bilmiyorum ama bizim için baş tacı...
ve biri annesini kaybetmiş hala zırva şeklinde yorum yapıyorsunuz...
yazıklar olsun...
ne söylesek boş...
adam kalkmış üzülmesini görünce seviniyorum diyor..
bu hangi vicdana sığar orasını varın siz düşünün...
böyle bir yoruma ne desek boş....
eyvallah kardeşim doğru dersin....Yorma kendini abim. Burda birşey yarıştırmanın manası yok. Biz kim olduğuna bakmadan cenazeyede gireriz o mühim değil. Üstümüze düşen görevi yerine getiririz. Bazı arkadaşlarda bu tip laflar edip insanın canını sıkıyor. Düşmanın bile olsa böyle günde tutup böyle birşey söylemezsin. Herkesin yetiştiği ortam farklı kendinle bir tutamazsın ki. Dediğin doğru ne desek boş. Sana aynen katılıyorum.