Başarılı bir çalışma euheuhehueee

Adamin biri kazada kulaklarini kaybetmis.. Arastirmalari sonucu iyi bir plastik cerrah bulmus , ve girmis ameliyata..

Ameliyat sonrasi bandajlar açildiktan bir süre sonra "Aman Allahim Doktor! Bana kadin kulaklari takmissiniz!" diye bagirmaya baslamis..

"Kulak kulaktir!" demis Doktor.. "Kadini erkegi olmaz!"

"Yaniliyorsunuz!" demis hasta.. "Herseyi duyuyorum ama hiçbir sey anlamiyorum!"

:queen: :queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kop5rd.gif

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
federal' Alıntı:
Adamin biri kazada kulaklarini kaybetmis.. Arastirmalari sonucu iyi bir plastik cerrah bulmus , ve girmis ameliyata..

Ameliyat sonrasi bandajlar açildiktan bir süre sonra "Aman Allahim Doktor! Bana kadin kulaklari takmissiniz!" diye bagirmaya baslamis..

"Kulak kulaktir!" demis Doktor.. "Kadini erkegi olmaz!"

"Yaniliyorsunuz!" demis hasta.. "Herseyi duyuyorum ama hiçbir sey anlamiyorum!"

:queen: :queen: :queen:

Bi dakika...:silent:

bu adam, Herşeyi duyuyor ama hiçbirşeyi anlayamıyorsa doktorun sözlerini nasıl doğru anlamış, anlamadım,Anlatabildim mi?::23343:: Anlatabilemedim mi ::sas:: tam anlayamadım ama ?::baaas::

Akira' Alıntı:
Bi dakika...:silent:

bu adam, Herşeyi duyuyor ama hiçbirşeyi anlayamıyorsa doktorun sözlerini nasıl doğru anlamış, anlamadım,Anlatabildim mi?::23343:: Anlatabilemedim mi ::sas:: tam anlayamadım ama ?::baaas::

sana da kadın kulağı dikilmiş o zaman dostum :))

bayanlardan ses çıkmadığına göre fıkrada doğruluk payı var ama göz içinde geçerli demek okuyo ama anlamıyo hihihihi:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar