Baş Dönmesi yaşıyor musunuz?

Çevreyolunu kullanıyor olduğum için diğer araçlara da uyum sağlamak açısından motoru ortalama 80-100 km/saat hızla kullanıyorum. Ancak özellikle rüzgarın bol olduğu havalarda, tamamen kapalı kask kullanıyor olmama rağmen, sürüş sonrasında baş dönmesine benzer sıkıntılar yaşıyorum. Benzer şeyleri yaşayan var mı?

sen hani tekneden inince bisüre sallanıyor hissedersinya o galiba demek istediğin. Ne kadar binersem bineyim sadece totom uyuşuyor :queen: alışırsın arkadaşım. :bestmt:

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:20 ----------

sinüzit falan olmayasın?

İlk kez böyle bir şey duyuyorum, motosikletten çok sizinle ilgili sanırım. Bir doktora görünseniz diyordum, belki tansiyon sorununuz falan vardır?

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
sinüzitten de olabilir
yine de bir doktora görünmelisin

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Rüzgar kullağa basınç uygulayabilir,bu basınçta kulakta sıkıntılara yol açabilir.
Baş dönmesi kulakla alakalı bir problemden de ortaya çıkabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle sigara içiyosanız baş dönmesinin en büyük sebebi bu olabilir.Sigara damarları daralttığından kan basıncı artar ve kalp daha hızlı çalışırak daha fazla yorulur.Ben sigarayı bıraktığımda baş dönmesi baş ağrısı diye bi sorunum kalmamıştı.Ayrıca eski bir cbf250 sahibi olarak o motorun titreşimli olduğunu biliyorum.Vibrasyon da sebep olabilir.Bence tansiyonunuza bir bakın.

Bende doktora gitmelisin.. Motosiklet kullanan birisi için büyük tehlike.

Ben motor kullanmaya başlayalı araba baiım dönüyor otobuste falan kitap okuyamaz oldum.

Ben uzun süre binmediğimde öyle oluyorum :) :p . Şaka bir yana kullandığın ekipman ve motosiklet de buna etki edebilir. 250 cc lik motor kullandığım zamanlarda hele ki rüzgar da varsa eve geldiğimde hala kulaklarımda o sesleri duyuyordum. eğer makinayı kullanmaya yeni başladıysan bir süre daha böyle olursun. Eğer uzun zamandır böyleyse bir doktora görünmen şart. Kendini istemdışı kasıyor olabilirsin. Bu da seni yoruyordur.

arkadasım tansıyon olayına cok dıkkat edınız zıra bır arkadasım yolda 125 lık motorla son vıteste 70 km hız ortalama gıderken bayılmıs yoldan cıkmıslar toprak alandan asagı cok sukur kulagı falan yırtıltı artcıda br sey olmadı kask ta yoktu bende bu yuzden cok dıkat ederım en ıyısı bır doktora görunmek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar