Barrossa Motor

Herkese Selamlar,

Bu markayı instagram reklamında önüme çıkması ile gördüm. Gv 650 modeli oldukça hoşuma gitti kabaca özellikleri aşağıdaki gibi. Gören duyan tecrübe eden var mıdır acaba bu markayı? Yoksa ilk kurban olarak kendimi atayım mı 😅.

Yakıt Kapasitesi
16 Litre
Şanzıman
Manuel 6 Vites
Maksimum Tork
61.8 Nm / 7250 rpm
Maksimum Güç
54.5 Kw (73Hp) / 9000 rpm
Silindir
4 Zamanlı DOHC 8V Sıvı Soğutmalı
Ateşleme
Electric
Sele Yüksekliği
700 mm
Ön Fren
Hydr, Disk (ABS)
Arka Fren
Hydr, Disk (ABS)
Ağırlık
239 kg
Motor Tipi
4 Zamanlı DOHC 8V Sıvı
Motor Hacmi
647 cc
Ön Lastik
120/70-18
Arka Lastik
180/55-17
Ekran
Dijital Ekran

Ben bir incelemesini izledim, hyesoung ya da ona benzer bir markanın motorunun sorunları giderilmiş haliymiş. Çok tarz duruyor ancak eski markasından eksileri çok fazlaymış.

İnceleme linki;

Ben bir incelemesini izledim, hyesoung ya da ona benzer bir markanın motorunun sorunları giderilmiş haliymiş. Çok tarz duruyor ancak eski markasından eksileri çok fazlaymış.

İnceleme linki;
Evet hyosung'unda gv modeli vardı benim de aklıma direkt o geldi. Yeni bir marka olduğu için parça problemi vs ne durumdadır onu bilmek gerek. İnceleme videosu icin teşekkürler. Bir bakayım ne anlatıyorlar.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
1 sene kullanıp 2. sene satıp kurtulacaksanız ancak alınabilir bi motor yoksa elinizde kalırsa hyosungun başına gelenler belli aynısı buna da olacak sır değil

1 sene kullanıp 2. sene satıp kurtulacaksanız ancak alınabilir bi motor yoksa elinizde kalırsa hyosungun başına gelenler belli aynısı buna da olacak sır değil
Hocam cok haklisiniz. Ama memlekete cruuser motor gelmiyor maalesef. Chopper - cruiser tipi motorları yalnızca bu tarz markalar ile görebiliyoruz. Varsa muadili bir japon tabi ki onu tercih edelim ama maalesef yok...

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Hocam cok haklisiniz. Ama memlekete cruuser motor gelmiyor maalesef. Chopper - cruiser tipi motorları yalnızca bu tarz markalar ile görebiliyoruz. Varsa muadili bir japon tabi ki onu tercih edelim ama maalesef yok...
kawasaki eliminator 500 vulcan s

Motosikleti
Bajaj Pulsar F250
Kalitesini bilmem ama yanlış stratejiyle piyasaya girmişler bu şekilde Türkiye piyasasında tutunmaları imkansız herhangi tutacak uygun fiyatlı kaliteli ya da az sorunlu 125-250cc arası bir iki modelle kendini insanlara tanıtmadan pahalı bir 125 lik scooter 2 tane 600lük sanırım racing ve cruiser ile piyasaya girmişler servis vs belli değil bu şekilde motor satmaları imkansız maks 2 seneye kapatır giderler bu kafayla.

Motosikleti
Husqvarna Svartpilen 250
Barrosa alıp acaba bir sorun yaşasam muhattap bulup sorunumu kolaylıkla çözdürebilir miyim derdine gireceğime, üstüne 130.000TL daha ekler, Kawasaki Eliminator alırım, en azından kafam rahat olur, uzun yıllar da kullanırım. Eğer 130.000TL'm yoksa da cruiser modellerini sevdiğim halde hiç bu toplara girmem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar