Barossa (Hyosung) GV 650 Toplanma Alanı!

Selamlar herkese,

Barossa GV650 kullananlar için bir toplanma alanı kurmak iyi olabilir diye düşündüm. Özellikle motor yeni olduğu için, olası sorunları ve çözümlerini paylaşabilmek ve yorumlayabilmek adına işe yarayabilir. Bu başlık altında sorularınızı ve problemlerinizi yazabilirsiniz. Ayrıca motora sahip olmak isteyen ama endişeleri olanlar için de güzel bir çıkış noktası olabilir diye düşünüyorum. Herkese keyifli forumlar!

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Hadi ilk mesajı ben yazayım...

Muhtemelen her gelen, önce bir Google araması ile "bu neymiş yav" diye bakacaktır. Ben de öyle yaptım :)

Şekli şemali yerinde de, 2025 sıfırı 389.500 TL yahu.

Bu konu yürümez sanki :)

Emsallerine göre fiyatının uygun olduğunu düşünüyorum ben. Bu sebeple fiyat/performans aracı zaten :)

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Hey gidi gv250 ile başlayıp sonra gv650 alacaktım. 20 sene önceki planlarım böyleydi :D Yolda görünce çakılıp kaldığım modeldi gv650. Yeniden üretildiğini bilmiyordum sayende elim ayağım titredi, kaşıntı tuttu.

Motosikleti
D400
Bana malzeme kalitesi iyi gelmedi, gidon çok ince gözüküyor. eski gv650 ile aynı gibi geldi.

ancak cruiser kullanıcıları çok yüksek bütçeleri yok ise ya 30 yıllık japon çöpü ya da çin markasını tercih etmesi gerekiyor.

O nedenle parça sıkıntısı da olmaz ise güle güle kullanın.

Fakat şu an meteor 650 varken bu paraları bu motora veren pek olmaz.

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Foto da salsana hocam, kuru kuru başlık mı olur

Bu arada ben alalı birkaç hafta oldu, çevremde de aynı motorla 10bine yaklaşanlar ve hatta geçenler var. Şu anlık duyduğum kadarıyla eski GV nin kroniklerine dair bir sorunla karşılaşan olmadı, olsa da Blue motor parça garantisi veriyor şu anlık. Özellikle iletişimleri güçlü bir firma ilk izlenimim bu yönde, bakalım zaman neler gösterecek!

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Bu arada ben alalı birkaç hafta oldu, çevremde de aynı motorla 10bine yaklaşanlar ve hatta geçenler var. Şu anlık duyduğum kadarıyla eski GV nin kroniklerine dair bir sorunla karşılaşan olmadı, olsa da Blue motor parça garantisi veriyor şu anlık. Özellikle iletişimleri güçlü bir firma ilk izlenimim bu yönde, bakalım zaman neler gösterecek!
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler. Blue motor çok güven veren bir firma değil diye biliyorum ben. Umarım yanılıyorumdur da sorun yaşamazsın.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şekil şemal yerinde... Sanki M800 ün devamı gibi.. Şekil aşağı yukarı andırıyor.. Fiyat çok iyi..

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
hyosungun bi kaç senede değil parça yapacak ustası kalmamasına rağmen gerçekten bu markayı tekrar alıyor musunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar