Zamaninda kamuflajli motosikleti ve pantlonu ile fotograf koydugunda tanimistim onu. Belkide daha oncesinde, hayata dair veya ince isle ilgili bir konusunu okumustum galiba. O zamandan beri hatirlarim.
Severdim, gulumsetirdi beni.
Youtube da hala takipcisiyim.
Okuyorsan burayi. Sevdigim uyelerden biriydin barodi reiiss.
Motoru niye degistirmiyorsun yorumuna, parami var .... diye videona kuzenle bayagi gulmustuk.
Sevgilerimle.
Küfürbazın tekiydi.Farkı buydu.
Böyle ağzı bozuk terbiyeden yoksun kişilerin mutlaka ayıklanması gerekir.
barodi ile kaç kez konuşma fırsatı buldunuz?
iyiliksever, paylaşımcı, hayatındaki onca olumsuzluğa küçük yaşlardan beri savaşarak kendini yetiştirmiş, büyüklerine karşı saygılı, anlayışlı, söz dinleyen, sabırlı bir insan..
Eeee adam küfredecek tabii, çünkü motorcu adam bağımsız, fevri, özgür, hesapsız adamdır...
şunu kendimize itiraf edelim üstadım, bizler motorcuyuz...
normal değiliz. normal olsak, milletin ölüm olarak gördüğü yere biz ruhumuzu sürmezdik...
bence, Barodi'nin günahını aldınız. helalleşmelisiniz ama o her gün herkese hakkını helal eden biri..
nereden mi biliyorum, 3 yıldır sürekli arayıp düzenlki şekilde hal, hatır sorar![]()
çekip giden helâllik ister, çekip gidenden helâllik istenmez.
iyiliksever, paylaşımcı, hayatındaki onca olumsuzluğa küçük yaşlardan beri savaşarak kendini yetiştirmiş, büyüklerine karşı saygılı, anlayışlı, söz dinleyen, sabırlı bir insan..
Eeee adam küfredecek tabii, çünkü motorcu adam bağımsız, fevri, özgür, hesapsız adamdır...
normal değiliz. normal olsak, milletin ölüm olarak gördüğü yere biz ruhumuzu sürmezdik...
bence, Barodi'nin günahını aldınız. helalleşmelisiniz ama o her gün herkese hakkını helal eden biri..
nereden mi biliyorum, 3 yıldır sürekli arayıp düzenlki şekilde hal, hatır sorar![]()
helaleşmiş zaten.. yazısını okumadınız mı?
egzozla kulaklarımızın ırzına geçtiniz şimdi sıra çakarla da gözlerimizin ırzına geçmekte; güzel...
Şuan youtube'da saçma sapan introlar deniyor![]()
|
||||||||||