Her akşam sabaha kadar muhabbet ettiğimiz, gırgır yaptığımız grubumuzda ne neşe var ne keyif...
Konuşasımız yok.
Gülesimiz yok.
Uykumuz yok.
Abisiz kalmış, rehbersiz kalmış 46 motorcu, senin demenle 46 bilinçli apaçi kardeşin var.
Arkanda bıraktığın Artçılarını çok yordun babuş..
https://www.youtube.com/watch?v=NoXUdlKvIus
Gece olay yerinden geçen bir kardeşimiz oldu Aydın...
Abi burada kaza olmuş sahne çok kötü dedi whatsapp grubundan, motor Barkın abinin motoru dedi..
Sosyal medyada en ufak bir haber bulamadık.
Sonra gruptan foruma konu acın bilen vardır dediler.
Konuyu açınca fark ettim, haberi bilinçsiz olarak ilk biz duyurmuşuz.
Sosyal medyada nereden bir haber almaya kalksak yine bizi kaynak gösterdiler.
Aslında buradanda anliyoruz ki motorcuyu motorcudan başka düşünen merak eden yok...
Aniden sorular bana bize sorulmaya başladı, baktık sağlıklı bilgi alamıyoruz, Atilla ve Aydın kardeşimiz Avrupa yakasından deyim yerindeyse yatağından kalkıp haydarpaşa hastahanesine gitti.
15 dakikalık yol bitmez oldu.
O'na birşey olmaz, Altın Elbiseli Adam ölmez dedik.
Atilla hastahaneye ulaştım diye mesaj atınca aradım "Atilla noldu?" Dedim.
"Baba adam gitti ya" diyebildi sadece.
"Başımız sağolsun" dedim bende.
Herkes haber beklediği için, herkes gerilmiş arka arkaya mesaj yağdırıyor.
Istemeyerek bu kötü haberi sanal alemde bildirmek bize düştü...
%100 Vefat bilgisini verdikten 1 saat sonra forum aşırı yoğunluktan kitlendi.
Sabah foruma giremeyenler vardır mutlaka, sebebi Barkın abiydi..
Resmen saygı duruşuna geçti forum...
Nasıl alışacağız bilmiyorum...
Evet doğru sabah bi ara giremez oldum bende sekizden sonra baya yogunluk olmuş Ben o an bile umutlandım kesin yalan haberi o yüzden her şey gitti dedim.Ama yine bir şey değişmedi. Benimde bi arkadaşım olayı duyunca gitmiş hastaneye benim sabah haberim oldu,bir ara bi koşuşturma olmuş içeride hemşirenin dediğine gore uyanmış, sonradan bi komplikasyon sonucu kalp krizi geçirmiş.
Ben pek alışacağımızı sanmıyorum. Belli ki sende benim gibi baya baya etkilendin.Ölüm hak ama bir insanın, hemde böyle engin tecrübeye,bilgiye sahip bir insanin bu şekilde hayattan kopması çok koyuyor...Ben Barış MAÇO ve Kemal SUNAL öldüğünde bile bu kadar derin bir keder duymamıştım...