Barış Kardeşimiz!

17 Nisan 2008 Sabahı Ailesinin yanına ve yolda kaza yapıp hayatını kaybeden barış arkadaşımızın ailesinin baŞı sağolsun..

Barış'ın hazin sonu

Barış Otomotiv'in sahibi Nihat Türkmenoğlu'nun oğlu Barış Türkmenoğlu, kullandığı yarış motoruyla otobanda bariyerlere çarparak hayatını kaybetti

Galericiler Sitesi'nde faaliyet gösteren Barış Otomotiv'in sahibi Nihat Türmenoğlu'nun oğlu Barış Türkmenoğlu (29), dün sabah saatlerinde İstanbul'da kardeşiyle birlikte yaşadığı evden Karabaş Mahallesi'ndeki baba evine doğru yola çıktı. Otoyolun Hereke mevkiinde kullandığı yarış motorunun dengesini kaybeden genç, bariyerlere çarparak yaşamını yitirdi.

Kahvaltıya geliyordu
Turizm otelcilik okuduktan sonra İstanbul Dedeman Otel'de resepsiyon görevlisi olarak işe başlayan ve İstanbul'da kardeşi Nihal'le birlikte tuttuğu evde yaşayan Barış Türkmenoğlu'nun dün sabah saatlerinde annesi Şükran Hanım'ı arayarak 'kahvaltıya eve geleceğim' dediği öğrenildi. Ancak ecel Barış'ı yolda yakaladı.

1208439352_baris17.jpg

Allah rahmet eylesin :pale:
Mekanı Cennet olsun inşallah...

bugun kaza yaptığı motoru gördüm de böle bir şey olamaz.. :( :(

Çok zor bir durum bir aile için....

Allah rahmet eylesin... Sevenlerine sabır diliyorum....

bir aile için oğullarının kendini beklerken ölüm haberinin gelmesi çok kötü bişey.allahım bigün bende böyle olursam öldüğüme değil ama geride bıraktıgım ailem ve dostlarım için üzülürüm.
allahtan motorcu dostumuz için gani gani rahmet ailesinede sabır diliyorum ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ailesinin çektiği acıyı bilemeyiz ama çok zordur mutlaka, Allah rahmet eylesin :salut:

Bir aile için duyulabilecek en acı haberdir herhald evlat kaybetmek...

asm

Allah rahmet eylesin.

Merhum, buraxdj nickli arkadaşın da arkadaşı idi galiba.

Kaza da sert esen rüzgar nedeni ile olmuş galiba (arkadaşın aktardığına göre.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar