Banyoda Kask Boyama Büyük İzdiham

Banyoda Kask Boyama Büyük İşkence

Arkadaşlar Bügün Kaskımı boyamak icin boya aldım daha sonra banyoya girdim kaskımın bazı yerlerini bantladım daha sonra her yerini boyadım ellerimede geldi boya sirey boya oldugu icin ilk defa kulanıyordum mazot ile ellerimi yıkadım boyama işi bitmişti ama evi bi koku almış acayip kokuyordu annem baya bi kızdı daha sonra banyonun kapısnı kapadım 15 dk aradan zaman gecti banyoya bi girdim bide ne göreyim her yer simsiyahh :silent: annem anlamasın diyerekten bano yapmış gibi görünü banyoyu yıkayacaktım girdim daha her yeri yıkadım ellerimle sabunla :mrgreen: ama zor fayans olan yerler kolay cıkıyordu ama plastik olan yerler cıkmıyor gibi bişeydi lavabo plastik idi allahtan mazot vardı mazot ile yıkadım ardından samunladım eskisinden temiz oldu ama banyoyu bi koku sardı 1 saat dursan yani bayılırsın :) klazöt olsun terlikler olsun her yeri yıkadım tm bir izdiham idi 30 dk dan uzun sürdü siz siz olun kaskınızı boyamadan önce bi mekan seçin banyo veya ev ici olmasın :queen: :queen: :queen: koku gitti sayılır ama eve her giren bu koku ney diyor :queen:

video eklenmiştir http://www.motorklip.com/video/258/eski-kaskımı-boyadım-yeni-rengi-artık-siyah

Son düzenleme:
bu faciadan sonra kaskını bi görebilseydik keşkem... fotoğraflama şansın yokmu :) bari bişeye benzedi mi , değdi mi yani bu çabaya ?

Arkadaşlar Bügün Kaskımı boyamak icin boya aldım daha sonra banyoya girdim kaskımın bazı yerlerini bantladım daha sonra her yerini boyadım ellerimede geldi boya sirey boya oldugu icin ilk defa kulanıyordum mazot ile ellerimi yıkadım boyama işi bitmişti ama evi bi koku almış acayip kokuyordu annem baya bi kızdı daha sonra banyonun kapısnı kapadım 15 dk aradan zaman gecti banyoya bi girdim bide ne göreyim her yer simsiyahh :silent: annem anlamasın diyerekten bano yapmış gibi görünü banyoyu yıkayacaktım girdim daha her yeri yıkadım ellerimle sabunla :mrgreen: ama zor fayans olan yerler kolay cıkıyordu ama plastik olan yerler cıkmıyor gibi bişeydi lavabo plastik idi allahtan mazot vardı mazot ile yıkadım ardından samunladım eskisinden temiz oldu ama banyoyu bi koku sardı 1 saat dursan yani bayılırsın :) klazöt olsun terlikler olsun her yeri yıkadım tm bir izdiham idi 30 dk dan uzun sürdü siz siz olun kaskınızı boyamadan önce bi mekan seçin banyo veya ev ici olmasın :queen: :queen: :queen: koku gitti sayılır ama eve her giren bu koku ney diyor :queen:

eh be kardeşim gazete serseydin yerlere bari banyoda yapılırmı o iş misafir odası ne güne duruyo.:queen:

Halilihsan. sen birde beni gör banyoyu yıkarken güle güle yıkıyorum fotoğraf makinemn yanımda olsaydı cekerdim fotoğrafını o kirli alanı sadece simsiyah :mrgreen:

bu faciadan sonra kaskını bi görebilseydik keşkem... fotoğraflama şansın yokmu :) bari bişeye benzedi mi , değdi mi yani bu çabaya ?

evet degdi söyle deyim sana banyodan cıkınca kaskın vizorunu taktım hemen ama banyıyu yıkamak cok zor du onun yerine bi sıfır kask alabilirdim :queen:

eh be kardeşim gazete serseydin yerlere bari banyoda yapılırmı o iş misafir odası ne güne duruyo.:queen:

Serdim valla ama sipreyin oldugu icin hep havaya ucmus boyalar kapalı alan birde gazeteyi kaldırdım sırf o beyaz gerisi siyah :queen:

Son düzenleme:
:):):):) Walla bende koptum hani okurken.
KArdeş geçmiş olsun, büyük bir badire atlatmışsın
heralde :p:p..

Kaskının da resmini koyarsan çok güzel olur.
Sonuçta merak objesi haline getiren de kısmen o :mrgreen::mrgreen:..

harbi güldüm ya
emek vermişsin boyamak için ama
bence annene yaramış banyoyu pırıl pırıl yapmışsın :d
bence kask la birlikte banyonunda resmini çek :d

ama bu olay sana çok tecrübe kazandırmıştır aksi halde evin diyer yerleride temizlemek zorunda kalırsın.

:):):):) Walla bende koptum hani okurken.
KArdeş geçmiş olsun, büyük bir badire atlatmışsın
heralde :p:p..

Kaskının da resmini koyarsan çok güzel olur.
Sonuçta merak objesi haline getiren de kısmen o :mrgreen::mrgreen:..

Kaskın resmini koyacam daha sonra ama banyonun resmini koysam bi fark etmez cünki tertemiz o siyahlık yok :)

erdincpolat. evet baya bi emek verdim anname yaradı dedigin gibi pırıl pırıl oldu :queen:

cbf 150 Evet kazandırdı mazatun boyayı çıkardını öğrendim :queen::queen:

napmışsın abi banyoyu savaş alanınamı çevirdin o kadar herbi yerini temizedin :D

Sprey boya ve japon yapıştırıcısıyla çalışmak gerçekten zordur. Her seferinde daha fazla dikkat etseniz de kesinlikle her seferinde biryerlere sıçrar veya bulaşır.
Özellikle sprey boyayı açık alanda yapın. Iyi 30 dakika banyo içerisinde bayılmamışsın :)

Mersin İl Temsilcisi
eğer o banyoyu o halde bıraksaydın annen yarın senin motorunu berlin duvarına benzetip rengarenk yapabilirdi. ucuz atlatmışsınız. sen ve motorun..

Aynen öle evden kacar gece 12 de gelir gizlice yatar sabahtan kacardım :D 2 gün sakinleşirlerdi ::p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla bendeki anne sende olsa kesin evi terkeylerdin korkudan..

mazot kokusu gazyağı kokusu geçmez kolay kolay..
temizinden bir iki hafta o koku kalır orada.. artık senin valide de yerleri ciflerken arada seni de cifler mi bilmem..

Sprey boya ve japon yapıştırıcısıyla çalışmak gerçekten zordur. Her seferinde daha fazla dikkat etseniz de kesinlikle her seferinde biryerlere sıçrar veya bulaşır.
Özellikle sprey boyayı açık alanda yapın. Iyi 30 dakika banyo içerisinde bayılmamışsın :)

sen ne diyorsun o korkuyla insan gaz odasında bile kendinden geçmez.. ben reflekslerimi annemin terliklerine borçluyum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar