Banyoda Kask Boyama Büyük İzdiham

evet öyle kafam yerinde yok :pr: biraz aklım olsaydı bodurumda yapardım :queen:

Mersin İl Temsilcisi
kaskını şimdi gördüm. harika olmuş ama kaskın yeni rengini ruhsata işletmen lazım, bilyosun di mi :p

arkadaşım güzel olmuş ellerine sağlık fakat banyoda yaşadığın şey izdiham değilde işkence gibi biş:wiinkk:ey olmuş sanırsam zira izdihamın anlamı :Aşırı kalabalık, yığılma olarak geçmekte tdk da.

Kasklarınızı Boyamayın

Kask ve boyama konusuyla ilgili bir çok yazı var ve özetlemek gerekirse:
Kaskın ana kabuğu ham maddesi ne olursa olsun petroldür.
Uzmanlar kaskların zaten UV ışınlarından etkilendiğini (2004 ve 2005 CE sertifikalılar istisna) porözleşmekte ve kaza hallerinde güvenirlikler %100 değildir. En büyük etken ve tehlikeli sayılanlar sa, boyanan ve üzerlerine sticker yapıştırılan kasklardır:bounce:

Uzmanların uyarılarına kulak verin ve hayatınızı için koyduğunuz kasklarınızı boyamayın:cat:

Kask ve boyama konusuyla ilgili bir çok yazı var ve özetlemek gerekirse:
Kaskın ana kabuğu ham maddesi ne olursa olsun petroldür.
Uzmanlar kaskların zaten UV ışınlarından etkilendiğini (2004 ve 2005 CE sertifikalılar istisna) porözleşmekte ve kaza hallerinde güvenirlikler %100 değildir. En büyük etken ve tehlikeli sayılanlar sa, boyanan ve üzerlerine sticker yapıştırılan kasklardır:bounce:

Uzmanların uyarılarına kulak verin ve hayatınızı için koyduğunuz kasklarınızı boyamayın:cat:

doğru diyorsun ama sonuçta kalitesiz siyah daha yakıştı boyadım eskisi acayip gıcık duruyordu sanki kaliteli kask gibi durdu

KyCd saol başka boyanacak kask varsa boyarımm ama dışarda olmak şartıyla :queen:

Bu arada başlığı ilk okuduğumda aklıma
"bikinili modeller banyoda kask boyadı , halk izdiham yarattı"
gibi bir senaryo geldi.

Izdihamın sözlük anlamı "aşırı kalabalık" demektir. :mrgreen:

:mrgreen: süper de bikinili kızları nerden bulacaz bende profesyonel kamera var cekerim banyoda ztn hazır ama banyoyu temizlemesini sen yaparsan :mrgreen: :mrgreen: kafa güzeldi bayagı bi boya kokladım kapalı alanda o yüzden olmuştur :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Videoyu açamadım. :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar