Bandana kullanıyormusunuz?

feyizoglundan aldım ve kullanıyorum. gayet memnunum. bulabilirseniz videodaki ucu polarlı olanından alın

Uzun zamandır kullanıodum ve de çok memnundum fakat bu kadar fonksiyonel oldugunun yeni farkına vardım.Bu arada buffy lerin piyasa fiyatı 20-25 ytl fazla vermeyin :)

bundan ben kullanıyorum gerçekten çok yararlı, boyundan ısı kaybı motorda en sıkıntılı konu onuda önlüyor, kafadaki teri dışarı atabiliyor,
üçlü paket olarak satılıyor, fiyatı makul tavsiye ederim, günlük hayatta da kullanabilirsiniz, çok fonksiyonlu, balaklava bile oluyor.
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44757

Süper Moderatör (BBRR)
Feyizoğlunda iki farklı ürün var ..

1.cisi dikiş yeri olan ve siyah renkli 2. ye oranla daha uzun ve tek satılıyo bende bundan var .. kadın çorabı olurya onun daha kalın kumaştan olanı gibi .. ama ek yeri olması hoş değil.

2. si 3 lü paketle satılıyo bi siyah renk seçeneği var bide renkli paket seçeneği 3 ürün birden var tek tek alamıyosunuz .. bu 2. ürün daha pamuklu kumaştan gibi bu üründe bende var 3 tanesi kargo dahil 32 ytl ye geliyo

aslında ürünün en kaliteli olanı zaten videoda o ürünün tanıtımına ait Buff markalı ürün onlarca renk seçeneği var Buff yazın aratın çıkıyo o üründe 30 ytl civarı .. ondada ek yeri yok

kulanışlı bir ürün ...

Güncelleştiriyorum.Kullanım tekniklerine ulaşmak kolay olsun. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar