Bandana kullanıyormusunuz?

Mersinde çorap satan yerlerde bile var,marka ya da şekle takılmazsanız...5 ile 10 ytl arası fiyat değişebiliyor.:p

Motosiklet fuarından 5 liraya almıştım,çok kullanışlı poşetin üzerinde bağlama şekilleri var kullanımı çok basit.Feziyoğlunda 10 liradan 30 liraya kadar var,herkese tavsiye ederim sürekli kullanıyorum motor kullanmasam bile takıyorum çok şık.

feyzıoglu nun sıtesıne baktım sımdı.boyun bagı dene sey bumu?9.90 lıra.naylonumsu gorunuyor.eger ogleyse terletır.bırde flar var 25 lıra kadar yoksa o mu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
feyzıoglu nun sıtesıne baktım sımdı.boyun bagı dene sey bumu?9.90 lıra.naylonumsu gorunuyor.eger ogleyse terletır.bırde flar var 25 lıra kadar yoksa o mu?

Evet o bandana 9.90 olan bende aynısı var fuardan aldım,terletme yapmıyor çok esnek zaten likralı kumaş olduğu için öyle olmak zorunda yoksa toplamaz kendini çok kullanışlı ve çok amaçlı,pişman olmassın :cat:

konu için saol bi izlerken bi iki hareket ögrendim =)
kışlık düşünmeyin arkadaslar yazlık ve yaz gecelrinde kullanılabilir,
özen motor (istoc) dan almıştım ben ordan temin edebilirsiniz

Çok güzelmiş buff ı bandanaya cevirişi yokmu bittim ona 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.paylaşım için saol

Fuarda Castroldan aldıydım ve bugün kullanamya başladım.Yaz da olsa boğazlarım ağrıdığından kullanmaya başladım.Bu paylaşım da tam üzerine geldi, teşekkürler.

muhteşemmiş arkadaşım ben de bandana kullanıyorum ama buff ayrı bişey onu denemem lazım acilen

Forumdan Uzaklaştırıldı
hulen biri burya tezgah açsa bütün forum bandana satın alır hee..:mrgreen:

Bende fuarda hem castrolden hemde 5ytl ye almıştım 2 tane.Paketin üstünde bağlama şekilleri vardı bu adamın yaptığı gibi.

dediğimi yaptım ve aldım bi tane buff kullanmaya başladım bandana bağlama derdinden kurtuldum eğer siz de kaskın altına bandana takanlardansanız muhakkak deneyin derim çok kullanışlı bişey bu buff'ı bana tanıttığın için çok teşekkürler vıceroy

Supermiş ya paylaşım icin teşekürler valla cok hoşuma gitti.

Ben kullanıyorum ve çok memnunun.Kask ile mont arasındaki boyun bölümü açık kalıyor.Hareket halinde Sinek,böcek,arı,kelebek rahatlıkla o kısıma çarpabiliyor.Kask içinde terlemeyi,(kaskın kirlenmemesini sağlıyor)Sesin,rüzgarın sesini azaltıyor.Ulusan Motordan sanırım 19 veya 29 ytl ye almıştım tam hatırlamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar