Banada bir el atıverin (:

hyosung gv650-harley sportster 1200-xvs 1100 arasında kalmıştım.sportster elendi :)
şuan hyo ve yamaha arasındayım.hangisini alacağıma karar veremedim.ikiside güzel.ama benim tercihim custom chopper kullanmak.yani ikisinden birini de alsam onu zamanla custom bir hale getirmeyi düşünüyorum.
yamaha custom olabilecek bir makine ama gv650 o tarza pek uygun değil gibi.
bunun için sizin yardımlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var..

Hyo GV650 bu seçenekler arasına almanın senin açından mutlaka mantıklı sebebi vardır ama diğerleri yanında herhangi bir şansı olduğuna inanmıyorum.Sportster'ide elediğine göre XVS1100 derim.Bide bence VT750C'ninde custom malzemesi olarak kullanılabilirliği baya yüksek gibi.Bi araştır istersen.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iide aradığın iiki makina arasında dağlar kada fark var :S

Görünüş önemliyse bence shadow 600'lere bir bak ve onların modifiyeli olanlarınıda araştır bence en çok onunla oynayabilirsin gibi geliyo çünkü yamaha ve hyosung modelleri daha klasik duruyo ve benim söyledigim shadow 600 2004'den sonra avrupa standartlarına uymuyo diye getirilmedi spor bir görüntü istiyorsan shadow 600 derim bende çok baktım bir tane buldum hatta ama gec kalmıştım satılmıştı telefon ettigimde

Bu linktekiler ilgini çekebelir

http://images.google.com.tr/images?...tr:official&client=firefox-a&um=1&sa=N&tab=wi

Paşam custom yapmaya en elverişli olan bence Vigaro 535' dir....
Çünki kasa çok müsait..CC olarakta seni fazla yormaz...Ön ince, arka
kalın teker olacak bir yapıya sahip....

motosiklet modelleri ile ilgili yardımda bulunamıyagım ama konunun ismini değiştirsen iyi olur ::)

Konu başlığı çok garip olmuş , Bi an kendi dileklerimi yazasım geldi .

sadece söylediğim 2 motor hakkında fikir sahibi olmak istiyordum.başka motor tavsiye etmenize gerek yok :) ama illaki başka model diyorsanız vn1600 de olabilir.
ama şimdilik gv650 almak daha mantıklı sanırım.ben peşin para veremeyeceğim için mecburen 2008 model ve bayiden alacağım.
yamaha xvs1100 ikinci el buldum.ttcustomchoppers eli değmiş ve tam bir chopper olmuş.sahibide rahatsızlığından dolayı satıyormuş.vade olur falan yazmış ama malesef detaylı olarak görüşemedik kendisiyle.

arkadaşlar aklınıza gelen fikirleri yinede çekinmeden yazın.herkesin fikrine ihtiyacım var.

GKN

başlık güzelmiş,
burak muharrem yusuf selim semih koşun olm koşun:p

LordofDarkness Hocam hem bunu diyosun:"sadece söylediğim 2 motor hakkında fikir sahibi olmak istiyordum.başka motor tavsiye etmenize gerek yok :) "
Hemde bunu diyosun:"arkadaşlar aklınıza gelen fikirleri yinede çekinmeden yazın.herkesin fikrine ihtiyacım var."
Benim içimden yazdığımıda silmek geldi valla:mrgreen:...

dostum bu konuyla ilgili aklınıza gelen herşeyi yazmanızı rica ediyorum.
amaç budur.ya ben derdimi anlatamıyorum yada başka birşey var onu bilmiyorum :)

Kusura bakma hocam!Yanlış anlamışım.Yazdıklarımın altında bişey olmadığınada emin olabilirsin.

Dostum xvs 1100, gv 650 ile kiyas kabul etmez. Direk xvs 1100 derim. Sakin teknik ozellikler bolumundeki beygir gucune bakip aldanma. :cat: gv 650 kesinlikle bir cruiser degildir. Tork egrisiyle, gorunusuyle, sesiyle, Oyle iki arada bir derede garip bir makina. Tabi bu benim sahsi fikrim.

Dostum xvs 1100, gv 650 ile kiyas kabul etmez. Direk xvs 1100 derim. Sakin teknik ozellikler bolumundeki beygir gucune bakip aldanma. :cat: gv 650 kesinlikle bir cruiser degildir. Tork egrisiyle, gorunusuyle, sesiyle, Oyle iki arada bir derede garip bir makina. Tabi bu benim sahsi fikrim.

bende aynen böyle düşünüyordum gv650 ile ilgili ama yinede fikirleri alayım dedim.
cruiser kategorisine girmiş bir motor ama nedense cruiser-chopper sesiyle alakası yok motorun.
eğer peşin para bulabilirsem yamaha alabilirim ikinci el.

dragstar xvs1100 sport kullanıcısı

merhaba, uzun zamandır dragstar xvs1100(sport) kullanıyorum. özellikle şehir içi kullanımında çok ağır kalması, uzun yolculuklarda rahat olmasına rağmen performansının yetersiz oluşu yüzünden değiştirmeyi düşünüyorum. Ancak chooper den vazgeçemiyorum. uzun zamandır araştırıyorum. Bildiğim kadarıyla piyadaki en yüksek performanslı motor GV650. enjeksiyonlu ve su soğutmalı oluşu, beygir gücü ve görüntüsüyle ön plana çıkıyor. dragstar dan daha pratik kullanımı olduğunu zannediyorum.

Benim anlamadığım neden Dragstarı da 650 lik tercih etmiyorsun? Ama illa ki gv650 mi Dragstar 1100 mü dersen kesinlikle Dragstar derim. Tabi eğer uzun süre kullanmayı planlıyorsan. Ama customize edicem demişsin.

XVS 1100 :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar