Güzel motor...Ben bunu anlamıyorum işte ortada çok farklı tasarımlar varken,çok farklı ve bu derece güzel tasarımlar yapılabiliyorken biz neden hala 10 yıl öncesinin motorlarından ufak farklar olan motorlara biniyoruz?(Daha doğrusu onlara da binemiyoruz ya neyse...)Yani demek istediğim sadece görünüşü böyle yapsalar maliyeti aşırı artmaz bence tabi arttırmak istemedikten sonra,sonuçta grenajdan ibaret ve bazı kasadaki değişimlerden farlardan vs.Teknoloji çok ilerde olmasına karşın bütün dünya bu kadar geriden takip ettiriliyor ben bunu gerçekten anlamıyorum...Eğer motor teknolojisi ve kullanılan malzemeler aşırı değişirse tamam fiyatı elbette etkiler fakat bu kasaya kawasakinin şu an satışta olan bir modelinin güçlü bir modelinin motorunu montajlasalar ve görüntüsüde bu olsa çok da pahalıya çıkmadan bence satışa sunulabilir...Arabalarda öyle,60.000 ytl ye satılan araçların bir çoğu bence daha güzel dizaynlara sahip olmalı,yani ne bileyim benim içime bir türlü sinmiyor...:silent: Saçma gelicek belkide bu yazdıklarım,yap o zaman daha güzel dizaynlar diyeceksiniz ama lisede resim dersinden sınıfta kalmış bi insanım aslında çizimim hiç iyi değil yani...