bana göre olan motor hangisi

siteye yeni üye olmuş 53yaşında bir abinizim 5 senedir vespa et4 150kullanıyorum ama artık yaş buyudu dıye motoruda büyütelim dedik ancak kararsız kaldım maxi scooter sınıfında hangisi bana ve uzun yol şartlarına uyar hangi marka ve model almalıyım bu konuda yardımı ve fıkri olan herkese tşk ederim değerli bilgilerinizden faydalanmak istiyorum sağolun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevgili abicim:mrgreen:
Öncelikle aramıza hoşgeldin . .. ne fiyat aralıgında nasıl bi motor istedigine dair biraz daha bilgi verirsen bildiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya calışalım

bence sym 250 var güzel motorda kullananlarda memnun ben baslangıc için
joyrıde200 düşünüyorum birbak

tşk ilgine haklısın aradıgım en fazla 16000 ytl ye kadar olan bir motor ve 2 kişi olarakda hanımla gıdebılecegimiz bir motor

peki abicim soyle bildigim kadarıyla bilgi vermeye calışayım sana:
Öncelikle ben senin yerinde olsam gercekten kalıte olan
honda silver wing abs modeline bakardım maxilerin içinde gercekten kusursuz gözüküyor suan tanıtım kıtapcıgı onumde süper alet desem yeridir 600cc ve aynı kasada 400cc olmak uzere ıkı cesdi var600ün sıfır fıyatı 16900ylt 400ise 13950 internetten bakarsan hele bıde yakından gorursen zaten hayran kalırsın bence
ayrıca sana aprillia atlantık onerırım yada burgman 600 bu dordu gercekten cok guzel aletler
ama bıras daha sportif dusunursen gilera nexus 500 den baska bısey demem ben daha bi sürü secenek var ama bence en kalite ve sorun cıkarmayacak olanlar bunlar
benım hosuma gıden sym gts250 ve kymco exciting 500 var ama bunlar kadar ıyımıdır tam bılmıyorum

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Baba Aramiza HoŞgeldİn Sana Sym Gts 250 Önerİrİm MÜkemmel Konforİze Bİ Motor 250 Cc Grubunda Çok Ayricaliklari Var Bakim Zamani GeldİĞİnde Baba Benİ Servİse GÖtÜr Dİye Kirmizi IŞiĞi Bİle Yaniyo Harİka Bİ Şey.ya Da Sana Burgman 400 Önerİrİm 400 Cc 33.5 Beygİr Maxİ Scooter In Atasi Ve Ötesİ Bence İkİsİ Arasinda Tercİh Yap Bence Fİyatlari Yari Yariya İkİsİnİn Bİrbİrİne Oranla.sym Nİn MekanİĞİne Hastayim....syg Baba

sak o kardeş silver vıng ın sehır içi trafık kabılıyetı nasıl bılgı verebılırmısın

suzuki burgman al hocam..her türlü gider,servis sıkıntısı falan da çekmezsin,2. el olarak ta piyasası baya bi yaygın

Evet hocam maddi olarakda yeterli bütcen var en iyisi Burgman'dır. Suzuki Burgman'la rahat edersin. Maxi scooter da tek geciyorum sahsen. bi arastırın derim.

53 yasında ve motor kullanma.helal olsun cesaretıne hasta oldum sayın abım ne gusel bır sey aslında racıng al yaw:mrgreen:

Hoşgeldiniz

Yamaha ve Kymco da maxi scooter sınıfnda güzel ürünler var değerlendirmenizi öneririm.

Hoşgeldiniz aramıza. Maxi scooterların babası Burgman'dır.Ki 600lüğü tadından yenmez.Otomatik aynaları kapanıyor ya,bizim Mazda'da yok böyle özellik.Yengeyle beraber uzun yol bile yaptırır bu model.Kullanan arkadaşlardan ayrıntılarını öğrenir,birde bayide şöyle üstüne kurulursanız aklınıza düşer zaten.

sak o kardeş silver vıng ın sehır içi trafık kabılıyetı nasıl bılgı verebılırmısın

abicim sehir icinde ne kadarda olsa normal scooter kadar kıvrak deildir nede olsa adi üstünde maxi scooter ama seni uzun yolda ve kısa mesafeli yolculuklarda cok rahat ettirir :cat:

53 yasında ve motor kullanma.helal olsun cesaretıne hasta oldum sayın abım ne gusel bır sey aslında racıng al yaw:mrgreen:

gece kardeş tşk ler sözlerine 5 senedir kullanıyorum zaten ama dedıgın race ngi 60 yaşimda allah ömür verırse kullanacam sana söz:) :)

boşnak abi,tabiki bütçen gayet iyi.piyasadaki her scooterı alabilirsin bu bütçeyle.ama vespayla uzun zaman geçirdiğini düşünürsek en kaliteli ve rahat olan maksiler burgman ve silverwing ile vespanın kıvraklığını yaşayamazsın açıkcası.aprilia gibi daha nadir markalar ile tekirdağda yedek parça sorunu yaşayabilirsin.o yüzden, daha çok uzun yola uygun ve parçası bol burgman ve silverwing ile şehiriçinde daha pratik ve gayet kaliteli sym gts250 bence en uygun seçimler.silverwing ile burgmanın arasında bu mt bile karar veremedi en iyisi hangisi diye :) iyisimi buna sen karar ver

buarada tek ve çift silindir arasındaki fark maxi lerde nasıl ve uzun yolda kı performansları nedir bunu detaylı kullanıp bılen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar