balıkesirli motorcu kardeşler...nerdesiniz???

selamun aleykum motor dünyası..ben ayarsız balıkesirden..forumlara bakıyorum 3-5 balıkesirli arkadaş görüyorum..aktif olun biraz yahu..gezip tozduğunuz vaktin onda birini de bu forumlara ayıralım bişey kaybettirmez bize aksine çok şey kazandırır..bakın uglychild kardeşime helal olsun ona adam neredeyse tüm türkiyeyi topluyo bir araya ama biz bir balıkesiri toplayamıyoruz..lütfen bu msjı dikkate alın ve balıkesirli arkadaşlara yayın..bu işin tadı birlikte çıkar..yeni motorcularla tanışmak yeni fikirler duymak ve fikirlerimizi sunmak yeni organizasyonlara imza atmak için burada toplanalım isterim siz de benimle hemfikirseniz msjlarınızı bekliyorum!

hoşgeldin arkadasım Forumda kalıcı olman dilegiyle... ::tutkuy:: ::hosgeldi

ayarsiz hosgeldin kardesim,
aslina bakarsaniz ayarsiz bayagidir uyeymis siteye,
hakkatten yahu su Balikesir i biraz canlandiralim:)

yollarda goruyorum, hep tek teker gidiyosun, sen lastik eskitmessin:)

hosbulduk arkadaşlar..
uglychild kardeşim ben bu ön tekeri söksemmi nabsam yaw :)bi poha yaradığı yok :)kim icat etti bilmem onu yaw:)
bu arada scoozy ben merkezdenim ama ayvalıtayım su an..
kuralsız kardeş sen nerden?

ayarsız ; hoşgeldin.. Ben de yalowa kocaeli tarafındaym :) ama farketmes.. Balıkesir'e saygılar sonsuz :rendeer:

ayarsız ; hoşgeldin.. Ben de yalowa kocaeli tarafındaym :) ama farketmes.. Balıkesir'e saygılar sonsuz :rendeer:

bu cocugun tek teker ariften farkı yok ama haaa... bugun biriki videosunu cektim, 2 kilometre tekerde ve de kuş gibi suzulerek gidiyor, stili de cok farklı.. tuttum ben ayarsizi... 1 ay sonra siz klipleri gorun:)

selamsiz gecme mecit:)

hosbulduk arkadaşlar..
bi çoğunuzdan önce geldim ama pek ilgilenmiyodum siteyle yeni yeni sarmaya başladı özellikle de mt grupları toplanmaya başlayınca, organizasyonlar hızlanınca bayağı sardı.
yinede hosbulduk sizlerde hoşgeldiniz..
kazasız belasız motorlu günler...

ayarsız arkadaşım gerçi bu hitap şekli iyi olmadı ama adını sen koymuşsun.ben ayvalıktan üyeyim.kış şartlarından dolayı pek kıpırdayacak halimiz yok.sağolsun sercan arkadaşın organizasyonu ile geçenlerde ayvalıkta toplandık çok ta iyi oldu.inşallah baharda toplantılar olur yine.hoş geldin sefa geldin.

kardeşim yerinde ve zamanında bi topik açmışsın iyi düşünmüşsün,kutlarım seni

BALIKESİR-MT canlansın artık biraz , çok dostumuz var ama MANİSA-MT de olduğu gibi pek PC Başına oturmayı sevmiyorlar galiba :)

geçen toplantımıza dört kişi ümmet amca ile beraber gelmişti BALIKESİR'DEN ama onlarında yazılarını göremiyoruz :(

artık organize olup etkinliklere beraber katılmamızın zamanı geldide geçiyor...

AKHİSAR'dan sevgiler dostlar...

hosbulduk arkadaslar..
balıkesirli estağfurullah bana babam bile ayarsız der bugüne kadar ayarlı oldugumu söleyen cıkmadı:)
neyse yavaş yavaş ayara geliyo bizim balıkesir grubu..
lodos akhisara selamlar allaha emanet olun..

welcomepinkdollsuc9ly8.gif

hosbulduk dishy..
bayan bir motosiklet tutkunu görmek çok güzel..
ah şu benim hatunu da alıştırabilsem bi motora:)

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar