"Bali" tam olarak nedir?

Gaz kolunun elciğini çıkatın, iç kısmını ve takıldığı yeri iyice temizleyin kuru bezle nem yağ kayganlık kalmayana kadar, musluk için kullanılan teflon bantı biraz kalınlık yapacak kadar sarın, üzerine nazikçe sarılı teflonu toplamayacak şekilde gaz elciğini geri takın, Bali veya diğerleri bir süre sonra kıvamını kaybediyor..

Yapabilirmisiniz bilmiyorum ikinci teknik daralan makaronu gaz koluna daraltıyorsunuz ısıtarak, üzerine elciği geçiriyorsunuz hiçbir sorun kalmıyor...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:44 ----------

Ayrıca bally esnek kauçuk bazlı, ve (solvent) yapıştırıcı uçucu kimyasal madde içeren yapıştırıcı türüdür, ayakkabı lastik, bot bisiklet motosiklet iç lastiği yapıştırmakta kullanılır...

Ben elcikleri takarken bally, derby, silikon ne varsa denedim 1 hafta dayanmadı. Sonra 404 Epoxy var onunla yapıştırdım taş gibi 3 aydır sorunsuz kullanıyorum. Nalburdan almıştım 3-4TL olması lazım, iki tüp var karıştırıp sürüyorsun taş gibi oluyor. Bu arada ne kullanırsanız kullanın yüzeyi iyice temizleyin, yoksa bir sure sonra atıyor.

senin o kullandıgının diyer adı iran yapıstırıcısı beton gibi oluyor yapıstıracagın bölgeyi bıcakla tırtıklı yaparsan daha dayanıklı olur kabuk gibide atmaz yerinden ben 1 kere kullandım daahada baska yapıstırıcı türü kullanmadım

Telike keş dedektörü gibi mesaj atmışsın :D
Bildiğimiz adaçayından olmaz, limon balla güzel olur ama

@bassturbin onerilerinizi deneyecegim tesekkur ederim.

Beyler yine enerjinize diycek yok bu arada, her seferinde yuzumde gulumseme oluyo bu foruma girince allah da sizi guldursun :D

Arkadaslar cok tesekkur ederim cevaplariniz icin arastiricam hemen ancak sorunum o degil. Elcik yerine oturdu cikmiyo ama one dogru donuyo, hani gazi acmak icin kendimize ceviririz, birakinca bi yere kadar one gider daha da fazla one donmez ya, iste benimki one donuyo. Eksik parca vs. oldugunu dusunuyorum ama adam yok dedi iste, acaba baliyi elcigin parcasini kalinlastirmak icin mi kullanicam?

gidonda delik olması lazım start butonu yani kütükte bir çıkıntı var o deliğe girecek muhtemelen senin kütükteki çıkıntı kırılmış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar