- Motosikleti
- Musatti Kai-Zen(di)
- Konu Yazar
Merhaba dostlar,
Bunca zamandır ne arabamı ne de motorumu kendim temizlemedim. Bu ilk bireysel yıkama çalışmam olacak. Bu nedenle hor görmeyin, ezmeyin bu kardeşinizi...
Benim sorum şu: Zincir, disk ve bilumum aksanlar için piyasada çeşitli temizleyiciler, yağlayıcılar var. Benim gördüğüm ve yakınımın kulan diye verdiği motul c4 zincir temizleyici var. Bununla veya diğer temin edebileceğim temizlik malzemeleri ile temel olarak nasıl bakım yapılmalı? :
1- Disk, balata sistemini bu c4 ile temizleyebilir miyim?
2-zincirim yok, kayış aktarmalı, onun için gözle kontrol dışında nasıl bir temizlik gerektirir.
3- Normal bir şampuan/su kombini ile grenaj ve motor temizliği yapılabilir mi?
Tekrar söylüyorum: İlk defa bireysel yapacağım. Trol sanıp şakaya vurmayın.
Para bitince manuele döndük artık.
Bunca zamandır ne arabamı ne de motorumu kendim temizlemedim. Bu ilk bireysel yıkama çalışmam olacak. Bu nedenle hor görmeyin, ezmeyin bu kardeşinizi...
Benim sorum şu: Zincir, disk ve bilumum aksanlar için piyasada çeşitli temizleyiciler, yağlayıcılar var. Benim gördüğüm ve yakınımın kulan diye verdiği motul c4 zincir temizleyici var. Bununla veya diğer temin edebileceğim temizlik malzemeleri ile temel olarak nasıl bakım yapılmalı? :
1- Disk, balata sistemini bu c4 ile temizleyebilir miyim?
2-zincirim yok, kayış aktarmalı, onun için gözle kontrol dışında nasıl bir temizlik gerektirir.
3- Normal bir şampuan/su kombini ile grenaj ve motor temizliği yapılabilir mi?
Tekrar söylüyorum: İlk defa bireysel yapacağım. Trol sanıp şakaya vurmayın.