Balaklava mı Buff mı ?

Soğuk havalarda hangisi işe yarar ? kullanan arkadaşlar +'sını -'sini söylerse sevinirim :)

Son düzenleme:
alıp kullanan birisi söylese bende ikisini boşuna almamış alsam olmaz mı ? hadi bunlar ucuz şeyler pahalı şeylerde demi aynısını yapıyorsun sen ?

balaklavada kafamda sürekli dikiş izi kalıyor (kelim ben) buff ise daha rahat geliyor bana. 2side boynunda aynı yeri örtüyor.

Buff lar bu havalarda işe yaramaz. Hiç takmamaktan iyidir ama balaklava kullanman daya iyi sonuç verecektir. Rüzgar durdurucu balaklava kullanmalısın yoksa donarsın :thumleft:

Rukka'nın storm windstopper boyun koruyuculu balaklavasını kullanan biri olarak tavsiye edebilirim.Buff'da kullanıyorum ama rukka soğuğu engelleme açısından son derece kullanışlı.

balaklava. eğer kalite bişey alırsan gerçekten soğuğu kesiyor. ama yetmezse üstüne de buff geçir süper oluyor :) tek buff ise giderek çeneden aşağı sıyrılıyor, ense kökünü korumuyor ve yeteri kadar kalın değil.

Buff kullanıyorum memnunum. Balaklava da var ama bu güne kadar hiç kullanmadım, buff yetiyor. Yalnız ben 0 derecenin altında pek kullanmam. Bir de, eğer gözlük kullanıyorsan balaklava tek kelime ile eziyet...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Buff kullanıyorum,üstüne de kaskı geçirince gayet iyi oluyor..

Ben genelde buff kullanıyorum, onun üzerine de neoprenden burnu ve boynu kapatan maske takıyorum soğuk havalarda, balaklavaya ihtiyaç duymadım hiç. Bahsettiğim şekilde yerler kar tutmadığı her gün kullanıyorum yıl içinde ve bir sıkıntı yaşamadım.

motomax tan 29TL ye COLDKILLERS balaclava aldım, kesinlikle burundan göğse kadar olan kısımdan rüzgar girmiyor, aynı zamanda içi polarlı olduğu içinde üşümüyorum. motorum cbf 150 boyum 183 olduğundan tüm rüzgarı yiyorum ister istemez.
yanlız benim sinüs lerim hassas olduğundan kafamın üst kısımlarında soğukluk hissediyorum onun sebebide, adamlar mantıklı olarak alından yukarı kısımları kask kapattığından polar koyup terlemeye neden olmasın diye ince nefes alan bir kumaştan yapmış, bana bir o kısmı bu soğuklarda yetersiz geliyor.

Kısaca ben memnunum boyundan giren soğukla ilgili probleminiz varsa, göğse kadar inen yapısıyla bu balaclava yı tavsiye ederim kesinlikle.

ben buff kullanıyorum ne enseden nede boyundane yana bır sıkıntı yasamadım hem buff daha kullanıslı artı dıkısı yok

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
alıp kullanan birisi söylese bende ikisini boşuna almamış alsam olmaz mı ? hadi bunlar ucuz şeyler pahalı şeylerde demi aynısını yapıyorsun sen ?
fenamı fazla mal göz mü çıkarır, bunlar ucuz şeyler ikisinide denemiş olursun begenmediğini hediye edersin bir gariban faydalanır....

İkisini de kullandım. Bizim buralarda hava eksiye düşmediğinden ikiside yeterli geldi, fakat kullanım rahatlığı ve günlük hayatta da değişik şekillerde kullanabileceğin buff'ı tavsiye edebilirim. Çok soğuk havalarda ve uzun süre motor üzerinde olacaksan mutlaka takviye gerekebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar