bakın yolda ne gördüm :|

dikkatimi bişey çekti anlayamadım ne olduğunu, yanına gittiğimde çok şaşırdım, asya motor scooter'ı yarış motoruna çevirmişler, hemen fotoladım:):)

Bu lüleburgazdaydı.
wrc tuning srad kafa grenajını koymuş motorun önüne..
Bence görsellik olarak bişeye benzememiş ama zevkler ve renkler tartışılmaz yinede..

bu o aynaları sokulunce modifiyeli olan mobıletlerden de beter olmus

daha önce bu site3de resimlerini görmüştüm yapım aşamasıdaki resimleri eklemişlerdi..bence o kadar uğraşa ve emeğe değmicek bir motor bence ama emege saygı :)

Süper Moderatör (BBRR)
renk iyi olmamış şöle sağlam bi bya olsa üstünde daha güzel olurmuş bence ... ben beğendim

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
bu ne yaw şaka gibi valla :)

bence bir insanın şahsi zevki ve düşüncesi başkasına bir zarar vermediği sürece kınanıp aşşağılanamaz beğensek de beğenmesek de bize burda düşen emeğe saygı demek ve çekilmektir...

özgün bir çalışma :)))))))))))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:27 AM ----------

bence bir insanın şahsi zevki ve düşüncesi başkasına bir zarar vermediği sürece kınanıp aşşağılanamaz beğensek de beğenmesek de bize burda düşen emeğe saygı demek ve çekilmektir...

Herkez emeğe saygı deyip çekilcekse herkezin yerine bir kişi desin boşuna kimse yorulmasın.. O zamanda açılan bu topicte iki mesaj yer alır, birincisi topicin kendi açılış mesajı ikinciside herkez adına emeğe saygı diyen arkadaşın mesajı..
Bişeyler yazmayacaksak ne anlamı kalıyor topic açmanın..
Bence her türlü eleştiri ve görüş belirtilmeli..

Bunu Nazillide üretip polis abilere verelim, taş atan pijlere karşı kullansınlar. :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:43 AM ----------

renk iyi olmamış şöle sağlam bi bya olsa üstünde daha güzel olurmuş bence ... ben beğendim

Beğendiysen alalım abi.
Sen buna eyırbıraşla kurukafa falan çizer, façayı düzeltirsin, sonra da turiz kızlarla foto çekinirsin. :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar