Bakım zamanı

Motosikleti
Yamaha XSR700
bulunduğum bölgedeki rks yetkili servisi sadece yağ değişimine bile 2000TL Fiyat istiyor benim aklımada şöyle bir fikir geldi acaba gelen bakımını yaptırsam ondan sonra kilometre saatini söksem ve 3-6 aylık periyodlarla bakımını kendim yapsam eğer garantiyi ilgilendiren bir durum olursada motorun kilometre saatini takıp götürsem olurmu acaba. (hemen hemen motorun her şeyinden anlıyorum) Sizede bu tekelleşen ve işini baştan savma yapan ustalardanda bir kurtuluş fikri olsun buda.
Türkiyede neden 2. El motor alınmaz sekil 1.A

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
bulunduğum bölgedeki rks yetkili servisi sadece yağ değişimine bile 2000TL Fiyat istiyor benim aklımada şöyle bir fikir geldi acaba gelen bakımını yaptırsam ondan sonra kilometre saatini söksem ve 3-6 aylık periyodlarla bakımını kendim yapsam eğer garantiyi ilgilendiren bir durum olursada motorun kilometre saatini takıp götürsem olurmu acaba. (hemen hemen motorun her şeyinden anlıyorum) Sizede bu tekelleşen ve işini baştan savma yapan ustalardanda bir kurtuluş fikri olsun buda.
Biraz da okusanız tam olacak ama, işte akıllısın ama çalışmıyorsun. Periyodik bakım şu km. veya bu zaman hangisi önce dolarsa şeklindedir. Sen bakımdan sonra 1 km. dahi yapsan zaman doldu ise o bakım gene yapılacak, yapmaz isen garantiyi bozacaklar kapiş.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Çünkü yetkili servis dediğiniz de bir Borusan değil, bisikletçiden bozma dümbüğün teki.
Çok ayıbettin... Bir çok bisiklet motorlar kadar karmaşık ve teknik bilgi istiyor. Seni kınıyorum... Düzeltme talep ediyorum. Mahalle bisikletçisinden bozma diyeceksinnn... :giggle: :giggle: :giggle:

Evdeki bisikletleri bugün nakit olarak elde tutsam 2. el 2025 GS alırdım. Ona göre.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kağıt Türkçe ama servisteki dingille Türkçe anlaşmaıyoruz

Son düzenleme:
Motosikleti
Rks Sniper Pro X
Biraz da okusanız tam olacak ama, işte akıllısın ama çalışmıyorsun. Periyodik bakım şu km. veya bu zaman hangisi önce dolarsa şeklindedir. Sen bakımdan sonra 1 km. dahi yapsan zaman doldu ise o bakım gene yapılacak, yapmaz isen garantiyi bozacaklar kapiş.
yoo ilk bakımım 800 kmdeydi ben 920kmlerde götürdüm kmye bakmadılar bile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar