İşten çıkar çıkmaz servise gittim.Aynalar oynuyordu ustaya söyledim sıkıverdi.Öndeki o cıyk cıyk ses,dediğiniz gibi balatalarından geliyormuş.Motora bir baktı ''eehh böyle pisken normal '' der gibi.. :santa: Ben tabi yerin dibine girdim. :santa: Servise ilk yolladığımda tamir ederken de farketmiş ama ona yapabileceğin bir şey yok dedi toz her türlü girer,ben temizlesem 100 km sonra gene başlar dedi. :farao:
Bilmeyenlerin bilgisine olsun. :wiinkk:
Temizlik için oto süngeri-oto şampuanı-micrafiber bez aldım. :queen: Hafif ılık suyla sabah temizleyeceğim.O sticker artıklarını çıkarana kadar. Sonra çizikler için pasta sipariş ettim,geldiğinde bir de pasta uygularım. :king: Bu arada koruma demiri taktırıcam yarın,çok önemli! :bounce:
Motor ısınınca beyaz dumanlar yükselir. WD40 aynı zamanda yağlayıcıdır. Eğer motor bloğu üzerindeki yağ ve kir kalıntılarını temizlemek istiyorsan disk/balata spreyi kullanabilirsin.
Benim motor bloğu çamur içinde :thumright Temizlemek için bu dediğiniz disk/balata dahilinde başka ne yapabilirim? Ilık su tutsam bir şey olur mu ? :queen:
İlk motorunuz da mr olduğu için bilirsiniz az,çok? :salut: