Bakanı Uyaran Robota Format Atmak..

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Şu ülkede bişeye de şaşıralım yahu!
Ekşide başlığa baktım biraz giydirenler hadi eğleniyor
ya bakanı savunanlara ne demeli?

Biri şey yazmış.
'Efendim ekşici p..ler videoyu bile seyretmeden entry kasmışlar'

Ha o videoyu bi tek sen seyrettin.:)

Abicim az sakin yahu.
Dünyanın her yerinde mavraya açık bir konu bu. Kim yaparsa yapsın.

Kimse şunu merak etmiyor mu?
O robot orda ne arıyor?

Yani sen koskoca bakansın.
Bir yere konuşmaya gidiyorsun.
Bırak orda ne olacağını, kimin nerde oturacağı bile aylar önce belirleniyor.
Hatta konu hükümet yetkilileriyse kimin ne soracağı bile belli.

Eee?

Bir tek bu robotun mu ne yapacağı belli değil?

Yani bakan o robotun özelliğini bilmiyor mu?
Lafına karışacağı, uyarı yapacağı belli değil mi?
Eğer konuşman önemliyse ve kesilmesini istemiyorsan getirttirmezsin robotu oraya böylece mavra konusu olmazsın.

Rahmetli babannem aklıma geldi.
Son zamanları iyice bunadıydı.
Bir ziyaretimde o sekreteri kov dedi bana.
Dedim hangi sekreteri?
O senin telefonlara bakan sekreteri dedi.
Niye dedim.
Beni hiç dinlemiyor, seni istiyorum papağan gibi o tuşa bas, bu tuşa bas deyip duruyor dedi.
Seni tanımıyor galiba diye de ekledi.

Sonra uyandık. Meğer babannem telesekreterle kavga edip dururmus.

Hayır lafın sonunu beklese sorun çıkmayacak. Çünkü bizim telesekreter sirkete hoş geldiniz dedikten sonra gazete icin 4'e televizyon için 5'e radyo icin 7'e basın der. Eğer her hangi bir tuşa basılmazsa dahili numarayı girin bilmiyorsanız operatöre bağlanmak için bekleyin der.
Yani bizim ki ne kavgası ediyorsa o son cumleye kadar ediyor.:)

Hayır ağzı da pisti rahmetlinin kimbilir neler söyledi telesekretere.:)

Bizim bakan da robotun ne işe yaradığını bilmiyor anlaşılan.

Eğer o robotu oraya getirenler sağlam fırça yemediyse ben bunları çok yanlış tanımışım demektir.
Delikanlı gibi söyleyin.
Yok yahu gülüp geçmişlerdir diyebilen var mı aranızda?

evet aslında konu bu yönde olmalı, yani bakanında ruhsal sorunları var demek ki çünkü öyle tepki gösterip kızmak yerine gülerek "biz bu robotla anlaşamıyoruz, alın bunu buradan yoksa bana konuşma yaptırmayacak" diyebilirdi.

hepimiz ruh hastası olmuşuz, illaki sert tepki mi vermemiz lazım? bir birimize bakışlarımız bile ağırımıza gidiyor neredeyse.

ben öyle sanıyorum.

heaa ne kadar dalga geçsekte
aleti çıkarıp özür diletmişler yuh hh:sunny:

evet aslında konu bu yönde olmalı, yani bakanında ruhsal sorunları var demek ki çünkü öyle tepki gösterip kızmak yerine gülerek "biz bu robotla anlaşamıyoruz, alın bunu buradan yoksa bana konuşma yaptırmayacak" diyebilirdi.

hepimiz ruh hastası olmuşuz, illaki sert tepki mi vermemiz lazım? bir birimize bakışlarımız bile ağırımıza gidiyor neredeyse.

ben öyle sanıyorum.

bizim milletimizin had safhada iletişim problemi var. olayları beyinde sentezleyip karşı taraf ile sağlıklı bir şekilde iletişime geçemiyoruz.

karşıdan gelen her sözü, her hareketi kendimize bir saldırı olarak algılıyoruz. karşı saldırıya geçmek için gardimizi alıyoruz hemen.

bilemiyorum, belki de bu kendimizi korumak için geliştirdiğimiz bir savunma sistemi. zayıf görünmemek için tatbik ettiğimiz bir yöntem.

toplum zayıf olanı, güçsüz olanı ezdiğinden dolayı güçlü görünmek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.

sağlıklı iletişim kurmak bir yetenektir. karşıdan önyargılı bir şekilde üzerinize gelen kişiyi yumuşatıp, doğru frekansı yakaladıktan sonra tüm sorunlar çözülebilir.

bunu yaparken duygularınız ile değil aklınızla, rasyonel ve çözüm odaklı düşünerek hareket edeceksiniz.

olası bir kriz durumlarından kavga etmek te, konuşarak sorunu çözmek de tamamen sizin elinizde.

son tahlilde yine tekrar ediyorum: duygularınızla değil aklınızla/mantığınızla hareket ediniz.

olanların gerçekten olduğunun farkına varmak...:sunny:
Jim-Carrey-As-Lloyd-Smiles-Laughs-Before-Realizing-The-Sad-Truth-In-Dumb-and-Dumber.gif

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu bağlamda özür dilemek yerine "aldatıldım, kandırıldım" diyeymiş daha iyiymiş. Hatta bi de "benim programcılardan bazıları vatan haini galiba" diyeymiş, robot tümden Türkiye'ye uyum sağlamış olurmuş. Bunu yapabilecek AI'ı üreteni alnından öpmek lazım.

Kesinlikle. Hiç boşuna oraya buraya çekmeye gerek yok.

Bence değerli bakanımızın, internet yayınlarına yönelik RTÜK düzenlemesi ile ilgili olarak, internetteki yayınlara sansür değil, sınırlama getirileceği ifadesi, ve "Bugün televizyonlarda sansür mü var?" ifadesini tartışmalıyız.

Sizce bakanımız geçmişten gönderilmiş bir robot olabilir mi?

sonraki mesajlarında galeyana gelip koroya iştirak etsen de bu mesajında haklısın.
sansür levazımattandır, bizimki gibi galeyancı toplumlarda ise içeriğini eğitim, sosyoloji, insan psikolojisi değil zamanın siyasi rüzgarı ve insanların duygusal bağlılıkları belirler.
ayrıca "söyleme mecburiyeti" gibi faşizan bir "tersine sansür" makenizması da memleketimizin gerek devlet eliyle gerekse muhalefet etme gayretiyle şıkır şıkır çalıştırılan makenizmalarından birisidir.

kuvvetmira toplum mühendisliği bakliyat hafriyat lokumculuk ltd. şti.

3EvaRM.jpg
[/url][/IMG]

Beğenmediğine ÇEK FORMATI... FORMATLAYAMAZSAN... TOPLAMA KAMPLARI.... GAZ ODALARI...:

hitlerin-olum-melegi-josef-mengele-kimdir-hayati-fotograflar-4-gelgez.jpg

böyle dirayetli bir muhalefete, böyle muazzam bir mizaha bu hükümet nasıl dayanıyor yahu! :mrgreen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
"değerli arkadaşlar, belli ki birileri robotu kontrol etmek durumunda. Kontrol görevini hangi arkadaşımız yerine getiriyorsa gereğini yapın lütfen"
muhtemeldir bu lafı, "kontrol eden arkadaş gereğini yapsın, konuşmamız bölünmesin" manasında söylemek istediyse de cümlenin 1. manası "bizi sabote eden bu kontrol görevlisi hakkında gereği yapılsın" demek oluyor
bazı alışkanlıklar, dile yansıyabiliyor
robotu formatlama ve robota özür diletme ihtiyacı hissetmeyi konuşalım

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ulem adam ciddi ciddi henüz 3 yaşında daha çocuk diyo ya lan!

Bir yanda ülke yönetmeye çalışan cahiller, diğer yanda onları her koşulda destekleyen, eleştirmeyen cahiller.

Moderatör
Bizde bi uyarsakta bizide bir formatlasalar Allasen ya.
Dertsiz tasasız sıfır km içi boş beyinle yaşamak çok güzel birşey olsa gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar