- Konu Yazar
Abi karburatör kiti taktır dicem ama bu makine kaldırırmı kaldırmaz mı orasını kestiremiyorum sonra motor yatak sarmasın![]()
usta 65 model motosikletin kaç yapmasını istiyorsun?
normal 100 yapması yapacağıda 100ile110 arası
yav cok guzel bir motor insan binmeye kıyamaz buna
ben olsam evin bir kosesine koyardım![]()
Gerçi oda farklı bi dava helede Yozgat'ta bulacağını hiç sanmıyorum bea abi ama performans egzoslarıyla 3-4 hp arttırabilirsin gucunu.Sende biliyosunki motor için 7-8 hp demek ne kadar farkettirir en azından 100 km'ye 14-15 saniyede çıkıyosan 10 saniyeye iner örneğin.
adanada yaptıdığın ustaya sormadın mı?
yav cok guzel bir motor insan binmeye kıyamaz buna
ben olsam evin bir kosesine koyardım![]()
Adanada yaptırmadım Sorgunda yaptırdım ustam elinden gelenin bu olduğunu söylüyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:11 ----------
Zaten hava soğuk olduğu için galerinin içinde duruyor kendini fuarda sanıyor kerata allah izin verirse c.eretsi hava iyi olduğunda hamlığını alırım onun
Gerçi oda farklı bi dava helede Yozgat'ta bulacağını hiç sanmıyorum bea abi ama performans egzoslarıyla 3-4 hp arttırabilirsin gucunu.Sende biliyosunki motor için 7-8 hp demek ne kadar farkettirir en azından 100 km'ye 14-15 saniyede çıkıyosan 10 saniyeye iner örneğin.
resimde motorun arkasında tüm araçlar 01 plakalı... bunu en iyi ancak tarsusta yaptırabilirsin...:cat:
bu makinanın eksozu standart dır dejavu300 yapacagı bilinsede
eksozu ile oynanmaz![]()
:rendeer: tın tın tın tın tın :queen: mevzusu
:rendeer: :rendeer:
Evet her şeyden vaz geçerim ama o sesten vaz geçememki.bu makinanın eksozu standart dır dejavu300 yapacagı bilinsede
eksozu ile oynanmaz![]()
:rendeer: tın tın tın tın tın :queen: mevzusu
:rendeer: :rendeer:
Gayet estetik bi motor olmuş, iş modifiyeye girince çok şey yapılabilir ama maliyet doğar..
Silindirin max rektefiyesini yaptırıp pistonu büyütebilirsin, hemen peşinden karbüratöre daha geniş hava ve benzin memeleri takabilirsin, hava ayarlarınıda buna göre yapabilirsin tabi
Rektefiyeciye üst kapağını taşlatıp işlem yaptırabilirsin..
Hacim artıcağı gibi otomatik olarak beygirden çok tork artıcak, son işlem olarak sende bu torku kullanmak için arka dişliyi küçültebilirsin biraz..
Bende bi soru soriyim, neden rengarenk yazıyosun? Gökkuşağı gibi oldum burası![]()