Murat2100 Katılım 10 Kas 2008 Mesajlar 566 17 Ara 2008 Konu Yazar #1 Daha Kücüklükden Başlamışlar :queen::queen:
Endurocu01 Katılım 10 Nis 2008 Mesajlar 2,490 17 Ara 2008 #4 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. hepsi çok güzel,en son resimdeki çok tehlikeli hararetini düşürmeye çalışıyor
Murat2100 Katılım 10 Kas 2008 Mesajlar 566 18 Ara 2008 Konu Yazar #5 Endurocu01' Alıntı: hepsi çok güzel,en son resimdeki çok tehlikeli hararetini düşürmeye çalışıyor Genişletmek için tıkla ... Havadan Sogutmalı Deyil :queen::queen: Galiba
Endurocu01' Alıntı: hepsi çok güzel,en son resimdeki çok tehlikeli hararetini düşürmeye çalışıyor Genişletmek için tıkla ... Havadan Sogutmalı Deyil :queen::queen: Galiba
Gökhan Katılım 14 Haz 2006 Mesajlar 8,146 18 Ara 2008 #6 Paylaşım için tşk. Benim bildigim fan işlemcinin üstüne takılır bu eleman ram'in üstüne takmış.Dogal olarak harareti yükselmeye devam edecektir. Birinin uyarması lazım.
Paylaşım için tşk. Benim bildigim fan işlemcinin üstüne takılır bu eleman ram'in üstüne takmış.Dogal olarak harareti yükselmeye devam edecektir. Birinin uyarması lazım.
muratgergerli Katılım 15 Mar 2006 Mesajlar 3,510 18 Ara 2008 #7 ELINT' Alıntı: Paylaşım için tşk. Benim bildigim fan işlemcinin üstüne takılır bu eleman ram'in üstüne takmış.Dogal olarak harareti yükselmeye devam edecektir. Birinin uyarması lazım. Genişletmek için tıkla ... İşlemcide buna göre şu oluyor ozaman.:cherry: .
ELINT' Alıntı: Paylaşım için tşk. Benim bildigim fan işlemcinin üstüne takılır bu eleman ram'in üstüne takmış.Dogal olarak harareti yükselmeye devam edecektir. Birinin uyarması lazım. Genişletmek için tıkla ... İşlemcide buna göre şu oluyor ozaman.:cherry: .
Murat2100 Katılım 10 Kas 2008 Mesajlar 566 19 Ara 2008 Konu Yazar #8 muratgergerli' Alıntı: İşlemcide buna göre şu oluyor ozaman.:cherry: . Genişletmek için tıkla ... :queen::queen::queen::queen:
muratgergerli' Alıntı: İşlemcide buna göre şu oluyor ozaman.:cherry: . Genişletmek için tıkla ... :queen::queen::queen::queen: