Bajaj V15 Türkiye'ye geliyor!

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Bir ara bu motosiklet ile ilgili bir başlık açılmıştı.Tabii bizim dini hassasiyeti fazla arkadaşlar Hintlilere ağızlarına geleni söylemişti.Hintliler şöyle Hintliler böyle Müslümanları katletti,bize Kurtuluş Savaşında yardım eden Pakistanlıları katletti.?????vb...Bu arkadaşlardan birisinin profiline baktım.Motosikleti kısmında yazan aynen şuydu ; "TVS Apache RTR 150".Sanırım TVS yi Çin malı falan zennediyordu.Hint malı olduğunu söylemeye dilim varmadı.:)

Herneyse motosiklete gelirsek bence ön far yuvarlak olsa fiyatta uygun olursa iş yapar.2.motosiklet olarak düz commutera binmektense bu tarz cafe racer elbisesi giymiş commutera binmek sanırım daha zevkli olur.

Boxer'ın makyajlanmış hali bildiğin... Şimdi bunun nesine 5 bin verelim? Kaldı ki ben eski bir Boxer kullanıcısı olarak Boxer'a bile 3 binin fazla olduğunu yinelemişimdir. Artık Kuba gibi Rks gibi kaliteli Çinli rakipler varken, Mondial bile çıtayı yükseltmişken bajajin işi zor.

Bu V 15 için kime neye inanacağımız şaşırdık.Bir bayiye soruyorum 1 hafta sonra burada ötekine soruyorum şubat fabrikaya soruyorum daha belli değil yani en sonunda modelden soğutacaklar yani o olacak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Avenger 150 bundan daha iyidi onu aldılar bunu verdiler :farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arka teker üstü dizaynı nasıl öyle? Sanki iki mühendis dizayn noktasında anlaşamamışlar, müdür de arada kalıp demiş ki "e hadi ikinizin dizaynını da üst üste koyalım o zaman"...

Arka teker üstü dizaynı nasıl öyle? Sanki iki mühendis dizayn noktasında anlaşamamışlar, müdür de arada kalıp demiş ki "e hadi ikinizin dizaynını da üst üste koyalım o zaman"...

Modifiyeci arkadaşların yapacağı ilk iş o kuyruğun altını kırmızı çizgiden kesmek olur. Birde öne yuvarlak far taktılar mı on numara scrambler.

Az daha gelişmiş boxer gibi görünüyor. Şu piyasanın 125 lik 150 lik sevdası bitmedi.

Verginin vergisini ödemek zorundayız ya hocam, bir de malum benzin beşbuçuğa dayandı, normal görüyorum ben. Araba alacaktım, sırf bu akaryakıt fiyatları yüzünden vazgeçtim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar