Değerli arkadaşlar; hedef ve planımız mayıs ayında satışa sunulması.
Euro-4 normuna uygun olacak. Enjeksiyon ve kombine fren bulunacak.
Fiyatını da nisan ayında açıklayabileceğimizi düşünüyorum.
Segmentini kendisi belirleyecek önemli bir model olacak. Utility ve Commuter karışımı ara bir segment. Farklı amaçlarla kullanılabilecek. 13 NM'lik azami tork gücüne sadece 5500 devirde ulaşıyor. Süreç belli değil ama 125 cc de bir çalışma var.
Klasik ve modern karışımı bir görünüm, yüksek teknoloji, sağlamlık, yakıt tasarrufu karaktersitik özellikleri olacak.
Şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz.
Ekrem bey mayıs ayıda bitti sayılır yeni bir bilgi varmı v 150 hakkında...
Merhaba Ekrem Ata Bey
V15 için fiyat mayıs ayında belli olacak demiştiniz. Geliş tarihi ve fiyat belli oldu mu?
TesekkurlerAydın bey; temmuz ayı satış görünüyor. Belki haziran sonu olabilir. Fiyatı da henüz belirlemedik. Görüşüyoruz.
Bir aksilik olmadığı sürece sırası ile gelecek modellerimiz tamamı euro4 olmak koşulu ile;
1. PULSAR NS 160: Haziran ayı ilk yarısında,
2. V15: Temmuz ayı,
3. V12: Ağustos ayı,
4. Pulsar 125: Ekim ayı
Özellikle euro4 ilk girişlerde planda aksaklık olabiliyor. Ama şu anda planımız bu şekilde.
Saygılarımla...
ne kadar çöp motor var hepsini getiriyorsunuz. o bile sıkıntılı. allah tepenizden baksın. (buna sebep kim ise)
SaygıdeğerEkrem bey.Ekrem abim
hacı yolu gözler gibi 2 aydır v15 bekliyoruz.
geldi mi gelmedi mi diye geceleri yatmadan forumu ve sitenizi kontrol etmekten gına geldi abi.
daha da önemlisi yaz geldi abi yaz
pencereden bi dışarı bakarmısın abi
millet fıldır fıldır estire estire geziyor abi
biz ise türkiyeye ne zaman geleceği tam tarih olarak belli olmayan fiyatı bile açıklanmamış bir motoru bekliyoruz.(az geri zekalı değiliz yani)
abi haziran 15 e kadar beklerim haberin olsun
ayın 16 sında yalan olursunuz benim için
Fiyat belli oldumu Ekrem Bey?Hemen iki yukarda açıklama yapmıştım değerli Smyrnia35; temmuz ayında teslimatımız görünüyor. 15 haziran maalesef...
Hemen iki yukarda açıklama yapmıştım değerli Smyrnia35; temmuz ayında teslimatımız görünüyor. 15 haziran maalesef...
bana da cevap vermedibi blöf yapalım dedik Ekrem bey rest çekti.r:
Fiyatı 5bin lirayı geçmesin ister gönül, fakat Kanuni gibi bir firma pek bu demlere girmez. 7800 TL civarında satışa çıkacaktır diye düşünüyorum.