Bajaj Bajaj V15 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

DKN

Binebiliyor. Kapak kismi bahane.. almak istemedigin biri olursa üzgünüm tek kişilik bu da gordugun gibi dersin. malesef fiyat biraz fazla oldu ama 3-5 sene sonra 2.el dusunulebilir. Videolarda izledigim karadari ile 3 farkli rengi var. En cok mavi rengi hosuma gitti. birde geminin malzemesinden yapildigi soyleniyoda malzeme bitince nerden devam edilicek. Yoksa oyle birsey olmayip yarattiklari bir havamiydi anlayamadim.

Geminin malzemesi deponun üretildiği çeliğe karıştırılıyor diye biliyorum. Yoksa koca gemiyi söküp motosiklet imalatı için kullanmıyorlardır.

Bildiğin pahalı bi fiyat olmuş hindistanlı bi motot için satmaz bu fiyatlara bu motor makul bir fiyat olmalıydı..

8 bin tl çok. yeni başlayacak biri olarak düşünüyordum yalan oldu. 8 bin tl ye güzel ikinci el bulunur

2.el ybr esd temiz 5000-6500 arası . Yeni başlayanlar için daha iyi bir seçenek.

Motosikleti
Mekgineer's Chopper
Şehir içi kullanım için düşünülebilir zannımca. Acaba biraz fazla tork için değer mi 400 liraya, ne düşünüyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım ve ilk yorumum bu motosiklete olacak . Çok güzel ve sağlam görünüyor fakat motosikletin kafa tasarımı daha farklı olabilirmiş sanki . Gövde , kuyruk , gidon tasarımı ve gösterge panelini çok beğendim , motosiklet tam başlangıç motosikleti ve bende merakla beklemekteyim .

Bende almayı düşünüyordum ancak 8.000 TL bütceme fazla gelir.

Kuba CR1 veya Mondial Drift 5000 TL bandında iki makinadan birini alırım. Geri kalan 3000 TL ye ekipman alırım.

Daha mantıklı bir karar vermiş olurum gibime geliyor.

https://www.motoshop.ua/category/motocikly-novye/

https://www.motoshop.ua/product/bajaj-v-15/

UKRAYNA FİYATI 5400 TL.

Motosikleti
Mekgineer's Chopper
Gençler bilen var mı noldu bu motora? Gelecek dediler, ortada yok. Vergi zammı paketiyle gelecek heralde :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar