Sen hiç çıplak gözle 500r tokatlayan bi r25 gördün mü hocam ? Şahsen ben görmedim çok gezdik gurupça gazda açtık en önde mt09 arkasında ben arkamızda 500r bizden kopmadan rahat geldi 2 tane r25 de ns200lerle beraber geliyordu . videoda adam yokuş aşşağı 195 yapmış olabilir , belki dişlisi vs değişik oda belli değil . Zirâ Benim tanıdığım r25ciler 180i geçemedik diyor ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------
Bak adam videoya ne yorum yapmış ��
" bende benim 125lik hondayı uzaydan aşşağı salayım , yeryüzüne inene kadar 300ü görür" ������
https://youtu.be/3Mxxsc6Kiqs
Bak düz yolda 25 sn de görmüş 188i , kesici varmı bilmiyorum ama yoksa o yokuştan aşşağı 200 ü görür ☺
Aziz nesin demiş ki bu milettin yarısı GERİ ZEKALI ,
milet ovvv nasıl milete geri zekalı dersin demiş tamam tamam özür dilerim demiş bu milettin yarısı aklı demiş..
Ben diyorum ki bu miletin yarısı R25 190 gösteriyor, Dünya düzdür diyip inanıyor böyle insanalara BİLİMİ MATEMEATİGİ,FİZİGİ ANLATSAN NE OLACAK , miletin yarısı akıllı.
Kaç defa gear raio (dişli oranları ile R25 )maksimum güç devirinde kaç KM Yaptıgını (MATEMATİK) formülü ile anlattım.
Fizik formülü ilede maksimum güç olan 12000 devirden sonra düşecegi için son hız 12 bin devire göre yapıldıgı anlattım .
R25 12 devirde 152 KM/H yapar
Son hızı 152 KM/H
Bilime matematige fizige inanalar R25 Son hızı 152 KM/H olduguna inanır. Dünya düzdür diyen grubuna inan ise R25 250 de yaptıgına inanbilir benim için mahsuru yok..
Bilo ya anlatır gibi anlattım ,vites oranlarıno verdim daha inanmayan var ise ne diyim...Onlar için he he dünya düzdür..