Adem kardeş,Bu ülkede yıllarca kalitesiz beşpara etmez hurdaları motosiklet diye itelediler millete.Ülkeyi çin çöplüğüne çevirenlerin öncüsüde bellidir Kuralkan.Şunu belirteyim kuralkan bedava motor verse onlardan birşey almam.Benim değerlendirdiğim marka olarak bajajdır.Yıllarca insanımız alt segmentte hurda çöplerin yerine japon kalitesine yakın farklı değişik bişeyler gelsin diye cok bekledi durdu,bu önyargılarla dahada cok bekleriz.Benim demem odurki bir japon kalitesinde kesinlikle değildir bu motor,kalitesine ve teknik özelliklerine görede istenilen fiyat 7 bin edebilir..Çinlilerin çöplerine o paraları istiyorlar ,Millette yokluktan alıyor onları.Amaçları japon markalara gücü yetmeyen kullanıcalara hitab etmektir zaten.
Japonların fiyatlarıda ortada malum.Yani değişim farklılık istiyoruz,getirdiklerinde,önyargıyla bakıp,bu ne beş para etmez diyerek üstüne tükürüyoruz.Japonlara sesleniyor yapın şu işi diye,onlar yaptıklarında oha size bu fiyatta nedir diye kufur ediyoruz.Ben bu işi anlamış değilim,bir ortasını bulamıyoruz,üretici,satıcı ve kullanıcı olarak.
Honda ve yamahayı seven kullanan biri olarak marka takıntılığındanda nefret eden biriyim...Sektörde farklılık rekabet,fiyatta uygunluk,uygun fiyata kalite ve bu piyasanın hareketlenmesini istiyorsak(çinliler hariç tiksiniyorum hepsinden) tayvan,kore,hintlilere fırsat verilmeli zannımca.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:36 ----------
Fiyatmi arttirmis tiyniyetsiz kuralkan...kol saatini alirlar. Mz in çin mali klonu seyhan ceyhan tiger turevlerinden koseyi tam donememisler demekki.