BAJAJ PULSAR ZAMM !!!!

Atilla abi o konuda da haklisin japonların parca fiyatları pahalı. Lakin Dünyada da pahalı. ama bajaj olayında durumlar gerçekten farklı, mesela ben Yamaha R25 aldım fiyat 14250 TL, avrupa fiyatı 4800 euro, Amerika fiyatı 5000 dolar, bizim paramizla 13000 TL civarı fiyat farkı max %10-15 civarinda. Ama bajajda bu fark %100 ün üzerinde. Sizcede birşeyler yanlış gitmiyor mu?

1- Bilmiyorum
2- Farzedelim var. Bu Pulsar veya Boxer'in mevcutların arasında en avantajlı motor olduğu gerçeğini değiştirmez. Eğer bir sorun varsa hayat hata affetmez ve kabın boş kalmayacağı fizik kuraldır. Başka bir çakal kapitalist o sorundan faydalanıp daha iyisini veya muadilini daha ucuza getirir, biz tüketiciler de bu çelişki ve çekişmeden faydalanırız. Akıl mantık dışı önermelerle mevcut avantaja hayali çamurlar atmak hiç bir işimize yaramaz.

Saygılar.

TIGERSHARK :) Emiceoğlu ben özel hayatında işi gücü makara kukara olan bir herifimdir. Bu forum beni geriyore :)

Maalesef bajajin gerçek bir rakibi yok, en büyük sorunda bu aslında. çinli motorlar ile karşılaştırıldığında gerçekten iyi, bajaj ve distribütörüde bunun farkında ki böyle bir fiyat politikası uyguluyor. Lanet olsun öyle dünya düzenine.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:57 ----------

Usta ben onu bunu bilmem de Attila abi ne dese çıkıyor . pulsara bidaha zam gelmesin sezon açılmadan :)

Şuan çoğu motosiklet satıcısı fiyatlandırma yaparken Döviz kurunu 2,70 e göre ayarlamış vaziyette, bu eşiği çok fazla geçmediği sürece zam olmayacaktır diye tahmin ediyorum. Zaten yeterince tepki var. Fakat Dolar 2,75 lere dayanırsa zam kaçınılmaz olacaktır, Ve bu seferki fiyatlandırma doların 2,90-3,00 lira olacağı varsayılarak yapılacaktır.

Hocam peki

bişey sorayım.
10.000 tl paranız var.

NS 200 mü?
RS 200 mü tercih edersiniz?

Saygılar iyi forumlar.

baştan sona konuyu okudum epeydirde girmiyordum pulsar şöyle iyi böyle kötü kronik hatası var yok bazılarında stop etme sorunu var yok denge sensörü yok hintli oluşu eğer denildiği gibi yakıt konusunda başarısı varsa denenebilir bu denenebilir lafında saklı aslında herşey

fiyat politakasını sadece bayilermi yapıyor bayi zaten geçirecek yok sizin mutluluğunuz bizim mutluluğumuzdur yok insan kaybetceğime para kaybetmeyi seçeriz alayı yalan

şu an 2. el pulsarlar satışta 1000 km veya 2000 km yapan hemen satışa koymuş bu işde bir tuhaflık var

2. el satanlar komik rakamlar yazmış nerdeyse birtanesi 9500 tl kadar çıkarmış fiyatı özelliği ne boyasız rodajını düzgün yapmış çanta taktırmış alt sehpası varmış lastiğini değiştirmiş

ben kendi fikrimi söylüyorum alcak olsam sıfır alırım 2.el almak şu anki fiyatlarla saflık olur yalnız bu motoru alacak arkadaşların 3 yıl beklemesini tavsiye ederim ak koyun kara koyun belli olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar