arkadaşlar aslında pahallı değil ben yıllarca hondanın birçok modelini kullandım 600rr den tutun 125r ye kadar birçok modeli kullandım sakın kimse bana yamaha honda ile kıyaslamak saçma demesin kıyaslarım hemde ne kıyas ben bugün pulsara bakınca parça ucuzluğu olsun performans olsun görüntü olsun özellikler olsun herşeyi buluyorum ama yamaha hondada bunları göremiyorum bajaj kawasaki ninja 250 ve 300 ünü kendi fabrikasında üretiyor bunu biliyormuydunuz ayrıca ktm nin bazı modellerinide kendi fabrikasında üretiyor bajaj dünyanın en büyük motorsiklet fabrikalarından birine sahip pulsar 200ns üzerine kawasaki yazıp japonyaya satıyor kalitesiz bir motor olsa kawasaki neden onun yanında üretim yaptırsınki ve neden pulsar 200ns modeli ile anlaşıp kawasaki adı altında japonyaya satsın? onun için pulsar aslında pahallı değil sadece tanıtım fiyatından satıldı ve fırsatı yakalayanlar yakaladı kaçıranlar ise üzgün :salut:
abi,kawasaki bajaj'ın fabrikasında üretiliyor mu bilemem, sadece sizin söylediklerinize göre konuşuyorum.
elinizde bir fırın var, bu fırında kek ve ekmek pişirdiniz, sonra bunları yediniz. kek ve ekmeğin kıyaslamasını yaparken fırını işin içine katara mısınız ? yoksa kek ve ekmekteki malzemeleri mi kıyaslarsınız ?
fiyat konusuna gelirsek, aynı fiyata bu kalitede, bu cc'de başka makine var mı ? varsa gider onu alırsınız. yoksa bunu alacaksınız,başka çaresi mi var? veya kendin üreteceksin. şikayet etmenin sonuca ulaşacağını sanmıyorum,çünkü bir bakıma adamlara muhtacız..
neden ? çünkü kendi markamız yok... zaten bu konu da başka topic'te hala tartışılıyor şu anda.