Cuma günü rs200 ve rx3 evo yu canlı görebilmek için Ankaradan İstanbuldaki fuara gittim fakat mondial bu sene fuarda yoktu. RS200 bu sınıfta alınabilecek tek seçenek gibi görünüyor fuarda 250cc sınıfındaki tüm motosikletleri inceledim fiyat olarak rs rakipsiz şuan. Ve bu segmentteki bana göre en yakışıklı motosiklet. Oturuş pozisyonu harika ve sele gayet rahat. Metal aksam işçiliğinde japonlardan bir fark göremedim, çinlilere dikkatli baktığımda bir sürü ufak hata yakaladım. Bazı arkadaşlar plastik kalitesini beğenmemiş fakat ben belkide heyecandan ve zaten makinayı beğenmiş olmamdan, plastik aksamı da beğendim. Kaliteli polüpretan değil belki ama ucuz plastik hissi de yaşamadım. Stanttaki iki bayii ile görüştüm fiyat olarak nakitte 10.500 tl ye alabileceğimi söylediler. Bunlarda stanttan
Şimdi asıl soru 12.000 e kız gibi inazuma, kawasaki 250sl, cbr250 alınabiliyorken bu makinayı almaya değermi? Benim gibi 2 yıldır para biriktiren biri için en önemli detay bu, RS200 den kuşkum yok zaten en çok onu beğendim oturuş pozisyonu olarak sadece inazuma yarışabilir, diğer ikisinde rahat hissetmedim. Kafama takılan piyasa değeri ve ne kadar zarar edeceğim. Mantık japon desede kalbim rs200 de birde renge karar verebiliirsem
Fuardan gelince cumartesi akşamı benim 150lik vultureyi ilana koydum ve bu sabah 2000tl ye yeni sahibine verdim. Akşam eve gelipde kapıda motoru olmayınca anlıyomuş insan ne yaptığını, umarım tez zamanda doğru bir karar veririm.