Bajaj Bajaj Pulsar 400CS ve 400SS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
3 Eki 2015
Mesajlar
1,743
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2 fuarda gözükmemesinin sebebi sanırım ktm olabilir.önce duke serileri tanıtılıyor daha sonra kratos yada neyse adı cs400 gelicek.bence çok ama çok gecikti tanıtımı özellikleri vs.en azından eicma da ben bekliyordum tanıtımı.sanırım performans olarakta duke 390la kapışmasın ayrıca ondanda ciddi ucuz olsun diye 35hp olcakmış galiba.fiyatıda bence 15 16 bin arası bir bantta tutulur.japon 250 cclere yönelenleri baya baya çalıcak.6300k da pulsarım var zamlarda gelmeden yüksek cc motor alma niyetindeyim.bugün konuştuğum ktm deki arkadaşlar şu anki duke390 19 bn tl yeni kasa olanda ancak haziranda gelir oda 24.000tl bekleniyor dediler.beklesek bi türlü beklemesek dolar euro zaten kendi gidiyor.
 
Katılım
20 Ağu 2005
Mesajlar
7,460
Ya arkadaşlar ismi önemli değil bu alet kaç hp olacak ? 35 mi 44 mü ? Şayet 35 hp olacak ise hayatının hatasını yapar zaten 250 cc 36 hp motor mevcut piysada. Kimse boşuna bir üst vergi dilimine geçip fazla para ödemek istemez.

Titreşimi az olsun da 35 olsun, ben razıyım. Torku çok fark etmeyeceğinden yine canavar gibi gider sadece son hızı birazcık düşer. Zaten motor sürat motoru değil.
 
Katılım
3 Ağu 2015
Mesajlar
41
Öncesinde Oktay Motor ile bir araya gelip konuşmuştuk



Sonrasında Youtube/MotosikletMuhabbeti kanalı için yakından bir incele yaptı Oktay Bey.. Teşekkürler..

 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst