- Konu Yazar
Hindistan Auto Expo 2014 fuarında Hintli üretici Bajaj 2 yeni modeli 400SS ve 400CS'i sergiledi.
Tanıtımı yapılan Bajaj Pulsar CS400 naked ve Bajaj Pulsar SS400 spor modelde KTM 390'da kullanılan 373.2cc 43bhp sıvı soğutmalı motor kullanılmış.
CS400 ve SS400 modellerinde ABS, dijital gösterge tablosu ve benzin deposu üstüne monte edilmiş vites göstergesi bulunmakta. SS400 modelinin aydınlatmasında mercekli farlar ve led gündüz farkları mevcut, CS400 modelindeki 2 parçaya ayrılmış stop lambaları bizi Ducati Diavel modelini hatırlattı.
Modelleri Türkiye'de ne zaman satılacağı ise bilinmiyor.
(Motosiklet.net yorumu)
PULSAR 400CS Görüntüleri
PULSAR 400SS Görüntüleri
Kuralkan yetkililerinin isteği en geç Aralık 2015 tarihinde bu ürünleri Türkiye halkına sunmak. Fakat nasip meselesi. Ben açıkça baştan söyleyeyim. Ben Bajaj görevlisi felan değilim. Önceden de dediğim gibi Türk milletinin uygun fiyat ve kaliteli motosikletleri alıp kullanmasını isteyen ve bu konuda gerekli markalarla iletişime geçmiş ve bu ürünlerin gelmesi için uğraşan biriyim. Bu ürünlerden bir tanesi de bajaj ürünleri ve ben de bajaj boxer hayranıyım. Peşin söyleyeyim de polemik olmasın. Ayrıca Pulsar 200NSten sonra 250cc üstü segmente uygun fiyatlı bir ürün olarak gördüğüm 400cc motosikletlerin de gelmesini çok isterim. Bu konuda Ekrem Ata Bey'e de ricacıyım. İnşallah Türkiye yollarında performans motosikletlerinizi görmeyi isterim.