Arkadaşlar n200 de 5 kısa 1 uzun motor ariza lambası ne demek yardımcı olurmusunuz
o akü değil ki kronik sorun.
Arkadaşlar merhabalar,
Arka sıyırıcı çamurluğu şaseye bağlayan vidaları bulamıyorum. Nereden bulabileceğimş ya da en azından özelliklerini bilen var mıdır?
M8x50 İmbus.
bu arada hala telefon tutucu bulamadım :queen:
arkadaslar debriyaj degisimi yapicam sadece balata ariyorum fakat internetten bir suru fiyattan mevcut hangisini alicagimi bilemedim yakin zamanda alan varmi ucuz yollu bulup memnun kalan?
Kalyocnu 180tl 6lı. Motorun çehresi değişti. Düz yolda 130 u geçmiyordu. Şuan 150 civarı yapıyor hiç zorlanmadan.
Benim motor 38binde hocam. Valla sipariş etmedim ben çıkan parçalar sağlam çıktı. Büyük ihtimalle sadece balatalar yeter.tamamdir hocam sagolun siparis geceyim saclari yada yaylarida degistinizmi degisim sirasinda
Benim motor 38binde hocam. Valla sipariş etmedim ben çıkan parçalar sağlam çıktı. Büyük ihtimalle sadece balatalar yeter.
Niye böyle bir şey dediniz hocam?38 bin mi? hey maşallah. :mrgreen:
Niye böyle bir şey dediniz hocam?![]()
ben 29 bin yaptım sattım. 200'lük motor için 29 bin bile bana yüksek gelirken 38 bin olmasına rağmen hala motorunu kullananı görmek şaşırttı.![]()
eski motorum 150'lik tvs apache ile 40k yaptım, ondan önce qm250 çapır ile 30k yaptım.
asıl kilometreleri bu motorlarla yapmak lazım. parçası ucuz servisi kolay...
transalp alsam kilometre yapmaya kıyamam.
ben 29 bin yaptım sattım. 200'lük motor için 29 bin bile bana yüksek gelirken 38 bin olmasına rağmen hala motorunu kullananı görmek şaşırttı.![]()
Hocam ben 35binde aldım. Biraz kullandım. Elini yüzünü düzelttim satıyorum. A dan z ye bakımını yaptım. Valla benim motor diye demiyorum ama taş gibi. Sürmeye devam etsem böyle 60 70 bini görür. Ama satayım naked iyi güzelde bana göre değilmiş onu anladım. Şunu diyim bu 200 lük blok iyi bakılırsa 100bin deviriyor. Cidden çok güzel bi makina.
Edit: Ben motosikletin 3. Sahibiyim yani buda çok önemli bir etken. Ayrıca fb grubunda ilk sahibinin gönderilerini buldum. Elleri dert görmesin çicek gibi rodajını yapmış blok aşırı sağlam.