Bendede discovery aynası var çok memnunum bi tavsiyede ben verim pulsarın aynalarını söktüğünde ayna kılıflarını discoverye geçir öyle tak![]()
Not ettim, teşekkürler.
Bendede discovery aynası var çok memnunum bi tavsiyede ben verim pulsarın aynalarını söktüğünde ayna kılıflarını discoverye geçir öyle tak![]()
Ben de bajaj pulsara karar verdim. Bulunduğum şehirden de buldum arkadasin arkadaşının motoru.. taşınma işleri hallolsun nasipse ustaya gösterip alacağım. Kamyon bekliyoruz daha, bugün tasiniyoruz.
100 cc 9000 kusur km hala devam pitircikla
125 cc 10.000 kusur
200 cc ye geçmiş olacağım.
125 ligi zaten sattım. 100 lukle devam su sıralar ama ben motorsuz yapamayacağım onu anladım ::facepalm:: arabaya karar vermiştim aslında nasılsa kisda geliyor diye ama... vazgeçtim kesin motor ::facepalm::
Arka amortisör 3 cm aşağı iniyor. Motorun uzerine oturdum, arka amortisörleri arkadaşlar indirince makul geldi. Sele tiraslamada 25 tl ye nereye yaptiracagimi ayarladım.. yeterli olur bana diye düşünüyorum
Bu boy işi sıkıntılı , hele de işin içine ağırlık girince. Sym wolf tavsiye eden çok oluyor ama o motor da bana ağır geldi ben hafiflilten yanayım..
Bajaj için de yok parçaları çok cakma duruyor, yok kalitesiz görünüyor bilmem ne bir suru şey söyledi dün kızlar ama... iki teker iki tekerdir. 200 cc ağır bir motor yerine 200 cc hafif bir motoru tercih ederim. Hayırlı olur inşallah...
Tüm Pulsar ailesine selamlar, ben de aranıza cuma günü aldığım ikinci el 2014 model Pulsar 200NS ile katıldım.
Arkadaşlar şu ayna işine en pratik çözüm nedir? Ayna uzatma aparatı mı ya da başka bir motorun aynası mı, kolayı ve pratiği nedir? Daha önce TVS aynalarının olduğunu okumuştum sanki bir yerde ama bulamadım tekrar, 610 sayfada arama yapıp bulmak zor oluyor zira. Çok anlamam motor işinden o yüzden hızlı ve pratik çözüm önerilerinizi rica ediyorum.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
Benim sigorta için bulabildiğim en düşük rakam 1100tl sizce bu normalmidir arkadaşlar
Hava filtresini temizle süpürgeye çektir. Bir de vitesleri 5000 devirde yükselt, 80km hızı geçme.ustalarım benim motorun aldığımdan beri yakıtı hadsiz hesapsız gidiyor. yaklaşık olarak kmde 18-20 kuruş yakıyor sakin de kullansam yüklensem de yakıyor kaçışı yok çizgiler bir bir gidiyor sebebi nedir?
Arkadaşlar merhaba. 5 gün önce 2016 siyah pulsar aldım. Motor 8300tl + sigorta 560tl (anadolu sigortada, Yaş 31, ilk motorum, şehir Elazığ)+ ruhsat 190tl + plaka 80tl toplamda 9130tl ye mal oldu. Motoru almadan önce forumdan bayağı faydalandım. Paylaşımlarınız için hepinize teşekkür ederim.
Ben 0km pulsar almayı düşünüyorum . Şuan çanakkaledeyim ve Çanakkale plaka istiyorum motoru Çanakkale'de kullanacağım ancak ikametgah adresim İstanbul bu motor Çanakkale plakamı çıkar yoksa direk nereden alırsam alayım 34 plaka mı çıkar
Pulsar rs 200 alabilecek kadar param var sizce ns 200 mü rs 200 mü siz olsaydınız hangisi tercih edersiniz bana yardımcı olabilir misiniz karar veremiyorum
ustalarım benim motorun aldığımdan beri yakıtı hadsiz hesapsız gidiyor. yaklaşık olarak kmde 18-20 kuruş yakıyor sakin de kullansam yüklensem de yakıyor kaçışı yok çizgiler bir bir gidiyor sebebi nedir?