Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilk bakıma 100 lira verdim sadece castrol yağ ve yağ filtresi değişti başka hiç bişey yapılmadı.(yağ filtresini ben söylemesem zaten değiştirmiyordu.bu arada bir hatırlatma eğer 1'er litrelik yağ kullanıyorsa servisiniz mutlaka ikinci kutuda kalan yağı isteyin hem başka motorlara konulmasına engel olursunuz hemde haksız kazancı engellemiş olursunuz.hoş ben istemeyi unuttum
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:54 ----------
arakadaşlar bu gelen sesler iyice canımı sıkmaya başladı
1)motor özellikle sıcak havalarda ilk 500 metre giderken sanki bi inleme sesi geliyor ön tekere doğru bir yerden.çok denedim frenden değil ama daha tesbit edemedim
2)en can sıkıcı olanı motor sıcak yada soğuk farketmeksizin ani bir kalkış yapmak istediğimde bir cayırtı kopuyor anlatamam herkes dönüp bana bakıyor ve daha bu sesin nerden geldiğiyle ilgili tahminim dahi yok ve inanılma canım sıkılıyor
3)motor devirlendikçe özellikle4.000-6.500 devir arası bi şıngırtı zırıltı gibi ses var
tüm bunlar ses üzerine yaşadıklarım aktarmak istedim .bi de siz değerli kullanıcılara sorum olacak konya merkezdeki ve mersin merkezdeki servisleri acaba kullananlar oldumu nasıllarişlerinde acaba çünkü yaşadığım ilde ben bayağı sıkıntı yaşıyorum veçözüm üretemiyoruz
ön tekerden gelen diskle alakalı değil göbekten geliyor somunla alakalı bende bi süre öle gezdim en son ambulans olmuştu.söküldü ön teker yağlandı göbek tekrar takıldı 4 ay oldu sıkıntı yok