bence pulsarın çok satması kıymetsiz olacağı anlamına gelmez
doğru söylüyosun ama işte piyasada 1 tane az dolaşsa daha iyidir.ayrıca tnt 25 de dolaşsın piyasada.çeşitlilik olsun.rekabet güzeldir...
bence pulsarın çok satması kıymetsiz olacağı anlamına gelmez
MAŞALLAH. Varmı bir sıkıntı? yakıt tüketimi?
Haklısın yakıta pek takılmamak lazım.Göstergedeki zamanı gösteren saat sizde hiç sıfırlandımı?bende 2 kere oldu.
Selam arkadaşlar.
Pulsarın kitapçığında RPM LİMİT ışığının aynı zamanda benzinin rezerveye geçtiğini haber verme özelliğinden bahsediyor. Ancak geçen gün bu ışık yanmadan motorum teklemeye başladı. Ben de riske atmamak için benzin aldım. Benim ışıkta mı sorun var acaba, yoksa erken mi almış oldum benzini. Şu an rodajdayım. 1 depo ile 350 km gittim.
Herkese merhaba, bugün Oktay motordan Pulsar 200ns için ödeme yaparak aranıza katılmış bulunuyorum. Plaka ruhsat nakliyeyle beraber haftasonunu bulacak sanırım teslimatı. Burada olumlu-olumsuz yorum ve paylaşım yaparak başlığı aktif tutan arkadaşlara, Ekrem beye ve Oktay ustaya teşekkür ederim.
Selam arkadaşlar.
Pulsarın kitapçığında RPM LİMİT ışığının aynı zamanda benzinin rezerveye geçtiğini haber verme özelliğinden bahsediyor. Ancak geçen gün bu ışık yanmadan motorum teklemeye başladı. Ben de riske atmamak için benzin aldım. Benim ışıkta mı sorun var acaba, yoksa erken mi almış oldum benzini. Şu an rodajdayım. 1 depo ile 350 km gittim.
Ben 2014 kullanıyorum bende rpm de uyarı işareti görmedim ama benzin göstergesinde uyarı işareti yanıp sönüyor.
elimde eski motorum 2016 pulsar 200ns' in ön arka olarak 200km kullanılmış nerdeyse yeni sayılabilecek orjinal lastikleri mevcut. gerçekten ihtiyacı olan (almaya gelen arkadaşın motorunun üzerindeki lastikleri kontrol edeceğim) bir arkadaşa ücretsiz vermek istiyorum. lastikler 2015 model olanlara nazaran nispeten daha iyi yol tutuyor. istanbul/fulya da ikamet ediyorum. özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
Lastiğim kötü durumda.Özel mesaj attım.Benden önce talipli çıkmadıysa kısmetse talibim![]()
Ayak marşı olan bazı enjeksiyonlu motorları biliyorum. Elektriksel olarak ayak marşı basmakla, motoru vurdurmak arasında hiçbir fark yok. Bir zararı olmuyor demekki.Arkadaşlar bugün motoru vurdurarak çalıştırmak zorunda kaldım. Lakin vurdurarak çalıştırma motorun beynine zarar verir diyenler var sizlerin görüşleri nedir?