motor şuan 400 üstünde yakıtım km de 0,25 -tl

ilk bakımda bunu söyleyeceğim ayrıca vitesleri geçirdiğim ayaklık düşmek üzereymiş yeni farkettim sonra bir güzel sıktım.Debriyaj kavrama ayarını beğenmedim ben isteğime göre ayarladım,az gevşek gibi kaldı boşluk var oda ses yapıyor.Olmassa kavramayı biraz daha geriden yaptırayım o zaman sıkılaşır kannatimce

.Farı söktüm beyaz ampül taktım çok sexy oldu sinyalleride led yapmak istiyorum ama henüz o işe kafa yoramadım.Bakımda hava filitresini değiştiriyorlarmış.Değişimin nasıl yapıldığını internette gördüm.Depo grenajını söküyorlar.Şimdi ben o depo grenajını burdaki servise nasıl söktüreyim çizerler vidaları kaydırırlar en güzeli o işi ben yapayım.Bundan önceki motorumu acentadan aldıktan sonra hiç servise uğramamıştım her işini ben yapmıştım doğal olarakda garantiyi öldürmüştüm

.Kaliteli yağ kullanmak en güzeli ince yağı tavsiye etmiyorlar şanzıman vites geçişlerinde sıkıntı yapacağı için.Egzos olayına hiç girmek istemiyorum bu şekilde iyi ayak yakmaz artçıya zarar vermez ama oturak mutlaka elden geçmeli çok baskı yapıyor.En kısa zamanda kırmızı siyah yumuşak döşeme yapacağım.Altın elbiseli adamı seyrediyorum çok kötü değil adamda bilgi birikim var motor testleri güzel sayılır.Beğenmediğim yanlarıda var ama elde bu var başka yok

izlemeye devam ne kaparsak kar.