Merhabalar arkadaslar pulsar200ns sahibiyim alalı daha 8 ay oldu 13500 km de alet kullandıktan bir süre sonra 2 vitesten atmaya baslamıstı neyse motor acıldı gerekli parcalar değişti 1 ay motorsuz kaldım bu arada sıfır motorun 6000 km motoru acıldı

uzerine 6 7 bin km sonra aynı sıkıntı tekrarladı ancak bu sefer motordan sangur sungur seslerde gelmeye basladı götürdüm servise sagolsun 4 44 motor ilgilendi biz en iyisi istanbula gönderelim motosikletin motorunu dediler aynı sıkıntıyı 2 kere actı aynı kmlerde bundan iki ikibucuk hafta once motoru bıraktım servise istanbuldan cevap bekliyoruz istanbula göndermek için sagolsun istanbul dönus yapmadı servisten abi istanbula gitti gitmişken benim motorun durumunu konusmak için koca kuralkan sorumluluk alamamıs servise siz halledin demiş

simdi benim aletım 13500 km eeee 20 bınde garanti bitiyor ya tekrarlarsa sıfır motor aldık acılmadık değişmedik yeri kalmadı

servisteki arkadaslar komple motorda ki her parcayı değiştiricekler sorun nerden kaynaklandıgı bilinmediğinden bu arada 8 aydır motorun sahibiyim sanırım 2.5 ayı serviste yattı

şimdi napayım ben hergün motosikletle 50 km işe gidip gelen ben

kuralkana saygılar bu arada 2 gunluk cevabı 2 haftada verdikleri için yıne motorsuzum hemde tam mevsiminde ha bu arada pulsarı gercekten seviyorum yakıt olsun serilik olsun uzun yol olsun

arkadaslarım arasında dalga konusu oldum sıfır motor aldı yasamadıgı kalmadı diye zaten ciddi deger kaybetti alet şimdi diyorum ki keske cbr 250r nınja 250 alsaydım pulsarı naked oldugu için tercih etmiştim