Motosiklet hep düz gitmiş galiba hiç viraja girmemiş. Lastiğin yanları sıfır gibi![]()
Tam senlik lastikler bu ara lastikte baya kalın geldi gözüme yanılıyormuyum :bounce:
Motosiklet hep düz gitmiş galiba hiç viraja girmemiş. Lastiğin yanları sıfır gibi![]()
Orjinal jant ve lastikleri böyle 200NS'ninTam senlik lastikler bu ara lastikte baya kalın geldi gözüme yanılıyormuyum :bounce:
Orjinal jant ve lastikleri böyle 200NS'nin![]()
Orjinal jant ve lastikleri böyle 200NS'nin![]()
ilandaki arka lastik kesinlikle 130 değil. ya 140 ya 150.

keratayi yikarken

Merhaba arkadaşlar,
Kontağı kapattığımda bir süre sonra zaman saati sıfırlanıyor. Servise telefon açtım getir bakalım dediler, henüz gidemedim. Başka kimsede oldu mu bu?
Ben de dahil Çoooook kişide oldu. Forumu okursan göreceksin. Garantiden çözüyorlar. Akü sorunu.
Merhaba arkadaşlar, bende siyah beyaz bir pulsar 200 ns ile aramıza katılmış bulunuyorum. Motosikletimi alalı 3 gün oldu. 85 km deyim. Rodaja uygun kullanmaya dikkat ediyorum. Motosikletimi sakarya pamukova daki yıldırım motor dan aldım. Peşin 8000 e bıraktılar. Genel olarak bahsetmek gerekirse. Gidişi, ivmelenmesi harika. Rodaj dan sonra çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Gördüğüm negatif yanlar ise aynalar ve debriyaj ayarı. Bunların dışında benim dikkatimi çeken negatif bir durum yok.
Yakın zamanda plaka ve ruhsat çıkaranlar ne kadar ödediklerini yazarlarsa sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:47 ----------
http://imageshack.com/a/img923/6521/XWhfS9.jpg