Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Orjinal jant ve lastikleri böyle 200NS'nin :)

Geçenlerde sınavda 200ns gördüm lastiği bu kadar kalın gelmedi gözüme belki bi tık büyükte takmış olabilir arkadaş

halen vitesli scooter arasında gidip geliyom şehir içi hangisi daha makbul geçer diye viteslide 150cc mi 200cc mi salıncak gibi oldu beyin :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar motorun lastikleri orijinal üstünde gelen lastikler. 140 takmayı ciddi ciddi düşündüm bir ara ama vaz geçtim. Son dönemlerde hep şehir içi kullandığım için çok yatırmalık bir durum olmadı sanırım ondan lastikler böyle görünüyor. :)

Lastiğin böyle görünmesindeki bir numaralı etken motorun arkasının temiz olması, plakalık vs sökülünce lastik ortaya çıkıyor ve haliyle böyle görünüyor. :)

Bu da benim pulsar ve kaskim :) botundan eldivenine, boyunlugundan bel ve sirt korumasina, ceketinden pantolonuna koruma ekipmanlarim tam. Birkac sayfa once bir arkadas motordan kus sesi gibi bi ses geliyor demis. Bende daha 50km yaptim ve bu esnada vikvikvik ses ediyordu ara ara, gazin artmasi veya azalmasi sesin ritmini veya siddetini degistirmiyordu ama bir anda kesiyordu ses. Benzer bise yasayan oldu mu?

Son düzenleme:
On rulmani gelir on tekerin sökülüp greslenmesi lazım ben malatuadan kalkıp adiyamana gittim servis için

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:40 ----------

keratayi yikarken

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:58 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------

SATILIK 200 NS BAJAJ TERTEMİZ KIRMIZI SİYAH FUL DOLU MOTOR AYNA UZATMASINDAN ÇARPIŞMA SENSÖRÜNE KADAR ARKA BÜYÜK ÇANTASINDAN DİREKSİYON YÜKSELTMESİNE VS VS 7750 TL 11700 KM GARANTİSİ DEVAM ETMEKTE ÇOK SEVDİĞİM MOTORUMU MALESEF SATMAK ZORUNDAYI ALMAK İSTEYEN YADA RESİMLERİNİ GÖRMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR VAR İSE ONUR DEMİR 0507 882 99 01 DEN BANA ULAŞABİLİRLER

Merhaba arkadaşlar, bende siyah beyaz bir pulsar 200 ns ile aramıza katılmış bulunuyorum. Motosikletimi alalı 3 gün oldu. 85 km deyim. Rodaja uygun kullanmaya dikkat ediyorum. Motosikletimi sakarya pamukova daki yıldırım motor dan aldım. Peşin 8000 e bıraktılar. Genel olarak bahsetmek gerekirse. Gidişi, ivmelenmesi harika. Rodaj dan sonra çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Gördüğüm negatif yanlar ise aynalar ve debriyaj ayarı. Bunların dışında benim dikkatimi çeken negatif bir durum yok.

Yakın zamanda plaka ve ruhsat çıkaranlar ne kadar ödediklerini yazarlarsa sevinirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:47 ----------

http://imageshack.com/a/img923/6521/XWhfS9.jpg

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Kontağı kapattığımda bir süre sonra zaman saati sıfırlanıyor. Servise telefon açtım getir bakalım dediler, henüz gidemedim. Başka kimsede oldu mu bu?

Merhaba arkadaşlar,
Kontağı kapattığımda bir süre sonra zaman saati sıfırlanıyor. Servise telefon açtım getir bakalım dediler, henüz gidemedim. Başka kimsede oldu mu bu?

Ben de dahil Çoooook kişide oldu. Forumu okursan göreceksin. Garantiden çözüyorlar. Akü sorunu.

Aldığımda depoyu tam olarak doldurmuştum. benzin göstergesindeki bütün çentikler kaybolup depo simgesi yanıp sönmeye başladı.. kilometre 384 olmuş, depoyu yine tam doldurdum. 4.60 TL x 9.09 lt=41,82 TL

Sonuç: 100 km de 2,37 lt yakmış..

hemi de ben rodajdayım.. Anormal az bir değer..ben kendimi 3-3,5 lt olarak hazırlamıştım. aceba dolduruken depoyu sallamak falan mı gerekiyordu.. Belkide boşluk falan kalmıştır..ilk aldığımda 11 küsür litre almıştım.. 9 litre biraz az oldu.. eve dönüşte kontrol edip gerekiyorsa biraz daha benzin alayım..böyle tüketim mi olur.. :queen:

Merhaba arkadaşlar, bende siyah beyaz bir pulsar 200 ns ile aramıza katılmış bulunuyorum. Motosikletimi alalı 3 gün oldu. 85 km deyim. Rodaja uygun kullanmaya dikkat ediyorum. Motosikletimi sakarya pamukova daki yıldırım motor dan aldım. Peşin 8000 e bıraktılar. Genel olarak bahsetmek gerekirse. Gidişi, ivmelenmesi harika. Rodaj dan sonra çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Gördüğüm negatif yanlar ise aynalar ve debriyaj ayarı. Bunların dışında benim dikkatimi çeken negatif bir durum yok.

Yakın zamanda plaka ve ruhsat çıkaranlar ne kadar ödediklerini yazarlarsa sevinirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:47 ----------

http://imageshack.com/a/img923/6521/XWhfS9.jpg

Plaka ruhsat sigorta hrpsine 490 verdim usta ve aldığın bayi onu 4-5 saatte ayarlıyor benim motor 8 de geldi 13.00 de aldım

Motosikleti
'13 Inazuma
arkadaşlar motor böyle rölantide beklerken rölanti bi inip çıkıyor. zıplıyor gibi. sebebi ne ola ki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar