Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selamlar dün ömerli barajı tarafına gittim ama içeriye giremedim :) güvenlik olan kapıya kadar gittim. başka yerden giriş vardı herhalde ama ben bulamadım. dönüşü polenezköy uzerinden yaptım. ben hala yokuş çıkamıyorum akşam dönüş trafiğine kaldım piknikçiler falan beykoz bağlantı yolunda trafik durdu bende durdum fakat yokuşta kaldıramadım motoru bende geri döndüm göreli kavşağına yakındım o kavşaktan kavacık üzerinden gittim. cumartesi günü de oktay ustaya gitmiştim. stop etme ve motor devrindeki sorunlarla ilgili motoru bırakman lazım deyince bırakmadım bende bugün yadaa haftaya daha erken gidib bi abktırıcam düşük devirlerde cok sıkıntılı motor. birde benzinlikte motoru yıkadım zincir yağlama yaptım. o sırada başka bir motorcuyla karşılaştık ön dişli değiştirenler var dedi vites aralıkları artarmış. ön dişli değiştiren varmı aranızda genellikle arka dişli değiştiriyorlar ama hızlansın diye, ön dişli değişimi düşük viteslerde daha çok randuman almak için değiştirsek işe yararmı. bu arada çektiğim fotoğrafları instagramda necektimben hesabından bakabilirsiniz. birde video çektim biraz kısa olacak ama onu da bugün yada yarın youtube kanalım motorcu prizma'dan izleyebilrisiniz(uçmakdere gezimin kısa videosu hali hazırda var) :)

Ön cam geldi nasıl montajı yapılır kısaca tarif edebilecek varmı ?

http://s32.postimg.org/vf1qjcwlx/20160516_131022_1.jpg

20160516_131022_1.jpg

Kayalar motordan 150ye geldi

Güzel Fiyat.... Ankarada 4-44 175 yada 165 TL gibi bir fiyat istiyordu.. Belkide montaj ücreti falan dahildir.. Bi gidip sorayım olmadı. kayalardan alıp kendim takarım..

Kalyoncudan yan ve arka çanta demiri geldi.. Arka çantayı taktıp.. Yan demirler bekliyor şimdilik..

Benimki niye kırılmıyo ? Motoru kapalı garajda tuttuğum için mi ?

Sen özelsin belki. Kırılıyor işte ben bezle silerken kırdım o kadar narin yapmışlar, ama ilginç kırılsa da düşmüyor yerinde duruyor. Tek parça ya da kabartma vb. olsa sorun olmazdı. Sonuçta tüm küçük plastikler güneş, yağmur vb. etkileniyor. Mutlaka bunu da iyileştirme listesine alırlar diye değerlendiriyorum. Sonuçta adam markasının düşmesini ister mi ?
Ayrıca pasta/cila yaparken sorun oluyor sürekli sivri harfler takılıyor beze çaputa....

Son düzenleme:
Bütün motor firmaları boyle mi yahu kuruş ındirim yapmadı bayi. Bende biraz üzüldüm almadan çıktım. İlginç.

Motosikleti
Henüz yok.
Bütün motor firmaları boyle mi yahu kuruş ındirim yapmadı bayi. Bende biraz üzüldüm almadan çıktım. İlginç.

düz hesap 8000 e bırakanlar var, kimseye bir şey diyemeyiz tabiki sonuçta biz satmıyoruz inşallah indirimli bulursunuz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------

numaram imza bölümünde var, whatsapp tan ulaşırsan resimli gönderim yapar o şekilde montaj yaparsın.

düz hesap 8000 e bırakanlar var, kimseye bir şey diyemeyiz tabiki sonuçta biz satmıyoruz inşallah indirimli bulursunuz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------

numaram imza bölümünde var, whatsapp tan ulaşırsan resimli gönderim yapar o şekilde montaj yaparsın.

Kemal abi whatsapptan yazdım tşkler

Merhabalar, bu gün 750 km bakımı yapıldı motorun. Servis gerçekten çok ilgili. Buradan bir kez daha Antalya Tayfun Motor'a teşeklürlerimi iletmek istedim :)

Açıkcası bende düz 8 bin liraya bırakmasını bekledim ama kredi kartına birde vade farkı çıkıyormuş. Moralim bozuldu, zaten ilk motorum olacaktı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar selamlar, motosikletimi satıyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-makine-muhendisinden-pulsar-200-ns-300108318/detay/

Motosikleti
Henüz yok.
Açıkcası bende düz 8 bin liraya bırakmasını bekledim ama kredi kartına birde vade farkı çıkıyormuş. Moralim bozuldu, zaten ilk motorum olacaktı.
Peşin alımda düz yapıyor ama taksitli olunca ister istemez banka vade farkı koyuyor, her hangi bir bankayla anlaşması olmadığı için bayilerin bir şansı yok galiba, İnşallah istediğinizi elde edersiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar