Cg 200 motoruna ne oldu ? Rodajı bitirseydin Pulsar'ı aratmıyo performans olarak.
Sen ne etin yakıt sorununa bi çare bula bildinmi en son bakıma soktun birşeyleri temizlemiştin sonuç değişen birşey oldumu
Cg 200 motoruna ne oldu ? Rodajı bitirseydin Pulsar'ı aratmıyo performans olarak.
Henüz denemedim motoru. 70km hızla 100km yol yapıp yakıt tüketimi düştü mü bakmak gerek.Sen ne etin yakıt sorununa bi çare bula bildinmi en son bakıma soktun birşeyleri temizlemiştin sonuç değişen birşey oldumu
Nasıl subap kestirdin ki ? Hatalı bir montaj olmalı. Benim Cg 3000km oldu tık yok. İlk 700km'den sonra hep hızlı sürdüm banamısın demedi.geçen sübap kestirdim. 63 lük piston vardı, 67 ye çıkarıyorum. benim için CG oyuncak gibi oldu. sök tak, değiştir.
Denge sensörü sesi olmayabilir mi acaba bu ses![]()
arkadaşlar 90 lira olan ilk bakımda dedim yağ olarak ne kullanıyorsunuz ustada hatırlamıyorum markasını bir yağ söyledi bende sen ne öneriyorsun dedim castrol koyuyoruz dedi bajajcılar memnum dedi kaça olur dedim 130 dedi şimdi beni düşündürdü 90-ilkkoyacağı yağ+castrol yağ=130 durum böyle ise ilk koyduğu yağın zeytin yağı olması lazım hesabım yanlış mı acaba ?
48 kilometre değil mil, yani 77 kilometreRODAJ KKONUSUNDA YARDIM
arkadaşlar yukarda da paylaştığım gibi motoru aldık çok şükür ama şimdilik bayide bekliyor. cumartesi sabah alıp memlekete götürcem. bayi ile memleket arası 100 km. bu mesafeyi sürerek götürcem. kullanım kitapcığında 48kmyi geçmeyin diyor ama böyle bir şey şehirler arası yolda pek mümkün görünmüyor. nasıl kullanmalıyım? yardımlarınızı bekliyorum.
RODAJ KKONUSUNDA YARDIM
arkadaşlar yukarda da paylaştığım gibi motoru aldık çok şükür ama şimdilik bayide bekliyor. cumartesi sabah alıp memlekete götürcem. bayi ile memleket arası 100 km. bu mesafeyi sürerek götürcem. kullanım kitapcığında 48kmyi geçmeyin diyor ama böyle bir şey şehirler arası yolda pek mümkün görünmüyor. nasıl kullanmalıyım? yardımlarınızı bekliyorum.
RODAJ KKONUSUNDA YARDIM
RODAJ KKONUSUNDA YARDIM
Öyle bişey yok abi. 125cc scooter değil bu motor. Onlarda da 1 saat kullanıp yarım saat dinlendirme değil. Yokuş çıktığında 1-2 dakika rölantide bekletme şeklinde yapılıyor bu. Soğutma fanının soğutması bekleniyor. Bu arada 7000 devir çok, 70-80km hızlarda yapılmalı rodaj.4- Motoru 1 saat kullanıp, yarım saat dinlendireceksin