Alt sakal muğlada bir arkadaş tarafından üretiliyor.Fiyat 250 3oo tl arası .Sadece pulsara özel .Her markaya uymayacaktır.
biz montaj yapabilirmiyiz.
Alt sakal muğlada bir arkadaş tarafından üretiliyor.Fiyat 250 3oo tl arası .Sadece pulsara özel .Her markaya uymayacaktır.
aga,bariz fark ettimi orijinal lastiklere göre?Arkadaşlar merhaba;Pulsr 200 ns ime metzellr lastik taktırdım.Bu güne kadar buz pistinde motr sürmeye çalışıyormuşum.
öncelikle merhaba, internetten arka çanta almak istiyorum ama internetten aldığım çantayı kendim monte edebilir miyim? ek montaj parçası almam gerekir mi? bazı modellerde alt bağlantı tablası ürünle geliyor. bu parça montaj için yeterlimi
Ediyor. Mesela orjinal lastiklerle ıslak yolda virajın dışına jet hızıyla uçarken kaliteli lastikle ise virajda çizgini koruyabiliyosun.aga,bariz fark ettimi orijinal lastiklere göre?
Ses gelen parça benzin deposunun altında önde, ön mesnet bağlantı noktasına motorun en sert ve en çok titreyen yerine özenle monte edilmiş denge sensörü.Arkadaşlar, bu 5bin devirde duyulan zırıltı hatta şıngırtı şeklindeki ses için yetkili servis, kafayı söktü baktık denedik hiçbir şekilde kaynağını bulamadık, sesin geldiği yer ön taraf hatta gidon kısmından geliyormuş gibi hissettiriyor ama tam lokasyonu bulamadık..
Bunun kaynağı denge sensörüyse, sensörün yeri bu tarif ettiğim taraflarda mıdır? Servis de sanırım pulsarı çok iyi tanımıyordu, ben de zorlamadım pek ama aklıma geldi denge sensöründen olabileceği söylenmişti...
Ses gelen parça benzin deposunun altında önde, ön mesnet bağlantı noktasına motorun en sert ve en çok titreyen yerine özenle monte edilmiş denge sensörü.
biz montaj yapabilirmiyiz.
Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------
Bu denge sensörü nasıl iptal edilir?
Bajaj'ın Pulsar 200 NS'in üretimini durdurması Bajaj Türkiye'yi etkileyecek mi?
Stop etme, devir dalgalanması sorunlarının geç çözülmesi/çözülememesi Bajaj'ın bu modele desteği kesmesi yüzünden mi?
Açıklık getirebilirseniz sevinirim Ekrem Bey.
Teşekkürler.
Kaynak: https://en.wikipedia.org/wiki/Bajaj_PulsarBut then Pulsar 200NS production was discontinued in August 2015
Arkadaşlar dün 260 km yol yaptım başıma gelmeyen kalmadı artık servise yetişemedim artık haftaya izin günüme kaldı şimdi sıradan özet geçersem
1- ön frene bastığımda diskten ses gelıyor toz vs dicem balata spreyi sıktık gene geliyor
2- arka tekerlekten sanırsam mil de olabilir lastık turuna bağlı gord,gord diye rutin olarak ses gelmeye başladı
3- motor gene 6 viteste 4-5 bin devirden 114 km kesiciye fırladı hemde bir kaç defa ama bunu debriyajın ayırmamasına baglıyorum çunku bu olay oldugunda kenara çektiğimde debrijay balatasının yanık kokusunu aldım ara ara trafıkde durdugumda da debriyaj cekılıyken tam durunca stop etti bundan dolayı böyle düşünüyorum
4- direksiyon göbeginin oralardan yada deponun oralardan da ses geliyor sensör falan degıl garç,gurç diye özellikle yokuş inerken hafif bozuk yolda yapıyor yağmurda ıslanırca ötüyor nasıl tarıf edilir bilemedim
sonuç olarak dün baya canamı sıktı motor
frenden ve arka tekerden gelen ses 500-600km den sonra kesilecek merak etme. yeni olduğu için öyle.
Tvs apache aynası bizimkine uyuyomu başka bir şey almaya gerek varmı ?