2014 lerde çok sıkıntı var.tabiki hatasızı vardır ama bulmanız çok zor.yetkili servise kesinlikle götürüp gösterin.2014 lerle 2015 in tesisatı kablosu bile farklıdır.bana göre uygun fiyata veriyor km az lastikler michelin.vitesli motordan anlayan birinide yanınızda götürün.
Benim motorum 2014 19.000 km de, 7.000 de aldım. İkinci el, çok sıkıntı var demişsiniz müdahale etmek istedim. Malum buradaki arkadaş sizin yorumunuzu ciddiye alıp hareket edecek. 2015 Model 4.000 km de pulsarı olan biriyle görüştüm 7 bine veriyordu. Debriyaj balatası değişmiş iki kere stop etme sorunu, kaçırma sorunu vs. var. Benim motorum 19.000 km'de tekrar ediyorum. Bugüne kadar elektrik tesisatı ile ilgili problem yaşamadım, ufak bir kazam oldu sadece koruma demirleri eğildi ve çizildi. Sonrasında ayağa kalktığımda devam ettim motorla. Tek problem yokuş aşağı stop etme problemidir. Güncel yazılımla devir daha geç düşüyor, fakat onunla alakalı stop etmeyi giderici bi konu değil. Stop etmemesini istiyorsanız motorunuzu 10-12 saat kullanmadınız diyelim. Olduğu yerde 3-5 dk. çalıştırın, bütün gün stop etmeyecektir. Denenmiş kanıtlanmıştır. 2014 ler öğğkkk, kaka demek doğru değildir. At sahibine göre kişner.
Herkese saygılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------
motora sis farı taktıran arkadaşlar motorunuz garantiden çıktımı ?
Merhaba bende sis farı var, 4.44 motora gittim sis farını 100 tl ye almıştım. Arkadaşımdan... 75 TL takma ücreti istediler, konya sokaktan 1.25 den 2 tane 2.5 tl ye düğme 50 kr da kablo aldım, tesisatını kendim çektim. Garanti dışı kalmadı. Yanlız servise gittiğimde 10 bin bakımında bu grenajlar her defasında sökülecekmiş efendim, oradan düğme bantla bağlanmazmış, jack yaptı uçlarına, 15.00 tl de para aldılar. Sanki ben istemişim gibi. Tabi mesele para meselesi değil, okuyan herkes anlamıştır sanırım. Her neyse, taktığı jacklardan dolayı bi sis düzgün yanmamaya başladı bir süre sonra soğuttu. Kullanmamaya başladım sisi, tavsiye ederim. Akropovic egzoz, sis farı, ön tur camı, gidon yükseltme, arka çanta, orta sehpa, kışlık lastik, ben tam takımım, hepsinin faydasını görüyorum. Sis farını araba kullanıcılarının, sizi araba sanmaları ve ya büyük bir motor geliyor gibi düşünmeleri açısından çok faydalı buluyorum. Yakıt ile ilgili yorumlar yapılmış. 12.000 km'dir kullandığım 2014 pulsarım 2.5 litre ile 4 litre arasında yakıyor. Kullanıma bağlı tamamen, 4 litre üzerinde yaktıran kesinlikle motor kullanmayı hiç bilmiyordur bence.Çok saçma çünkü tapa gaz gidiyorum 4 litre yakıyor.