- Motosikleti
- Henüz yok.
facebooktan da seni sık sık görüyorum paylaşımlarını motora yaptığın şeyleri hem burdan hem facebooktan kendince insalara yardımcı oluyorsun etkinlikler düzenliyorsun kahvaltı,çay,gezi gibi ya izin günüm denk gelmiyor yada hafta sonu sınavlarımız oluyor bir şekilde katılamıyoruz buraya kadar herşey güzel fatih arkadaşımızın söylemiş olduğu kısıma katılmıyor değilim neden dersen sorunlar olduğunda sürekli 17.000 deyim birşey yok tamam abicim senin motor sağlam iyi güzel ama 1 sayfa dolusu resim paylaşıyor olman benide bu konuda düşündürmüyor değil bende oluşan algı geçiştirme çabası şimdi dersen etkinlik yaptık paylaşmayalımmı tabiki paylaş bunlar güzel şeyler ama dikkat edersen ne zaman biri bir sorun yazsa hep böyle oluyor 1 sayfa dolusu resim denk mi geliyor kasıtlımı oluyor bilinmez ama formu okuduğunda aşikar ben şahsen denk gelir isek seninle tanışıp bu konuda öyle karar vermekten yanayım iyi niyetli olduğun aşikar hepimiz burda aynı konu başlığı altında paylaşımlar yazıyoruz sorunu olanlar sorunlarını sorunu olmayanda yaptıgı gezileri etkinlikleri paylaşıyor hepimiz aynı motoru beğenmiş gönül vermiş almışız keşke hiç sorun çıkmasada kimsenin motorunda herkes mutlu mesut paylaşımlarda bulunsa ama malesefki sorunlarımız var
zaten resimleri paylaşırken bu dedikleriniz aklıma geldi, içimden paylaşim mi paylaşmayayım mı diye geçirdim ve paylaştım. kaldı ki zaten sorunlarda azda olsa bilgim varsa cevap verdiğimi de gördünüz, sorun olunca sıkıntı yokta paylaşım yapınca mı sorun oldu, hadi sorun yok paylaşım yaptım o zaman ne suç bulacaksınız bana onu merak ediyorum, neden pazartesi günü paylaştığımı da izah edeyim evde internet yok mobilden de kullanmak istemedim ve iş yerinde internetten paylaştım, şimdi iyi veya sorun olduğu gün mü seçmem gerekiyor paylaşım yapmam için, dediğim gibi bilgim varsa herzaman yardımcı olmaya çalışıyorum bazen özelden yazıyorum bazen burdan yazıyorum, verdiğim cevaplar da hep sorulara olmuştur, burda bir şey paylaşmayayım, başkasına cevap vermeyeyim bu mudur yani, forum da zamanında bende yaşadığım sorunu yazdım ve yine kendim hallettim mesela benzin kokusu geliyordu hem dururken hemde hareket derken, benzin şamandırası oringi yırtıkmış yenisini taktım şuan bir sorun yok, arka fren tepkisi yoktu 2. kazayı yaptım oda düzeldi ben birşeyden kaçmıyorum bunlarda benim sorun yaşadığım durumlar, değişen parçalarımı da burdan yazdım kimseden bir şey gizlediğim yok kimsenin sorun belirttiği zaman bloke etme niyetim de yok. o yaşadığım sorun yüzünden ben nisan ayı ve 1 eylül ayına kadar burda ne resim paylaştım nede yazı yazdım kontrol ederseniz beni daha iyi anlarsınız, nisan ayı mı onu tam hatırlamıyorum ama uzun bir süre paylaşım yapmadım. tşk ederim.