@mcsultan kardeşin fotoları dostum.
Motor soğukken eskisinden de berbat şekilde stop ediyor, hatta akü falan gitti saat sıfırlandı bu akşam. Bu şekilde stop ettiğinde kolay kolay kendine de gelmiyo motor 10 saniye falan marş basıyorum anca çalışıyor. Soğuk motorla trafiğe çıkmayacağız demekki, bu durum facia çünkü. Isınana kadar ilk 10 dakika bunu yapabiliyor motor. Bu enjeksiyon yazılımı 11000 liralık RS200'ün ise yazık gerçekten :farao:
arkadaslar merhaba herkeze bende bajaj pulsarcı olarak aranıza yeni katıldım 13 yıllık motorcuyum motordan anlarım ama bu bajaj da anlamadıgım bır konu var umarım yardım edersınız e-5 karayolunda malum en sol serit var motorcuların en sevdiği yol o sol duvara veya bariyere yaklasınca motorun altından zırıl zırıl ses geliyor ama normal yola cıkınca ses gidiyor sizinde basınıza geldimi boyle bır olay benı aydınlatırsanız cok sevınırım .
geçen kuralkana, totom çok ağırıyor bu pulsarın koltuğunda diye sordum, onlarda normaldir olur öyle şeyler, motorun standartları içinde o durum dediler yarıldım))
Sonuç ; Sayın Müşterimiz, Öncelikle Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tarafımıza iletmiş olduğunuz konu ile ilgili, PULSAR NS 200 modelimizin üretim dizaynı mevcut olduğu gibidir.Ayrıca konu ilgili birimlere iletilmiştir.
Bilgilerinize sunar, hayırlı günler dileriz.
Saygılarımızla,
Bajaj Müşteri Hizmetleri
aea geçen bu koltuk mevzusu ile ilgili istanbulda bir yerin video sunu çektiydi, alinin koltuklarını değiştirmişlerdi, jel felanda kapliyorlar imiş, bakalım çok canıma tak ederse, göndereceğim koltukları..
Merhaba, motorun kaporasını verdim, birkaç güne teslim alacağım. Aranıza katılmak güzel olacak, daha önce 4-5 sene scooter motosiklet kullanmıştım ama vitesli olarak ilk motorum Pulsar. Hayırlısı bakalım. Sizlere sorum motosikleti teslim alırken nelere dikkat etmem gerekir? Kontrol etmem gereken bir noktası var mıdır? Herkese iyi forumlar..
Motor soğukken eskisinden de berbat şekilde stop ediyor, hatta akü falan gitti saat sıfırlandı bu akşam. Bu şekilde stop ettiğinde kolay kolay kendine de gelmiyo motor 10 saniye falan marş basıyorum anca çalışıyor. Soğuk motorla trafiğe çıkmayacağız demekki, bu durum facia çünkü. Isınana kadar ilk 10 dakika bunu yapabiliyor motor. Bu enjeksiyon yazılımı 11000 liralık RS200'ün ise yazık gerçekten :farao:
Merhaba arkadaşlar.. Lastikleri değiştircem ama Ankara'da motosiklet lastiği alabileceğim bir yer varmıdır ? 4.44ten alırsam pek pazarlık yapamicam gibime geliyor. Michelin düşünüyorum ama başka tavsiyeleriniz olursada sevinirim. Teşekkür ediyorum.